T Tipa Večfunkcijsko Visoko precizne Lesnoobdelovalnih Scriber Merilnik Mizar Merjenje Ce Slikovne Vladar Orodje Tesarstvo Orodja

Nov izdelek

€22.91

€35.79

-35 %

Na zalogi

Oznake:

tesarstvo merilnikom., merilnik znamke, vladar šola, glu lesa lesnoobdelovalnih, tesarstvo orodje, vladar, orodje lesa, center za označevanje merilnik lesnoobdelovalnih, multi orodje, scriber

Paket Je Vključeno:

1 x Lesnoobdelovalnih scriber gauge

Značilnosti:

1. Omogoča uporabniku, da natančno označiti za najboljši milimetra.V vernier obsega in glavni obsegu so bili oblikovani tako, da potisnete gladko v telo in se bo vklopil na predmete popolnoma.

2. Vključno cm in mm lestvici na silde vladar.

3. Lahko naredite 5 različnih stvari, s to širino.Iz merjenje 45 stopinj 90 stopinj, globina, širina za risanje črt.Lahko izmerite debelino in globino predmet, tako kot vse druge, vernier čeljusti, ampak tudi lahko preverite koti v kombinaciji z miter in t vladar.Lahko označite predmet z uporabo glavni obsegu kot vladar.

4. Lahko vstavite naravnost, vladar in bo to delo kot vernier čeljusti.Kaliper je opremljen z dodatno globino profila dodatek, ki je kot nalašč za merjenje postavk, kot so valjaste palice, cevi in vseh vrst kotov.To globino profila je tudi odstranite.Boste lahko popolnoma prilagodite kljunasto merilo z dodatnimi komponentami, ki temelji na projektih.

5. Enostaven za branje toplotne in stabilna, da uporabite še lahki.

Specifikacije:

Ime Izdelka: Lesnoobdelovalnih Scriber Gauge

Številka Modela: E53479

Material: Aluminij Zlitine + Jekla

Barva: Črna

Velikost: 28 cm/11inch

Lestvica: Lasersko Graviranje cm in MM

Opomba:

1.Zaradi razlike med različnimi monitorji,slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2.Zaradi ročno merjenje in različne metode merjenja, prosimo, dovolite 1-3cm.

Funkcija Multifunkcijski lesnoobdelovalnih T-oblikovane ce calip
Certificiranje NOBEN
Tip 1 DIY Scribing Orodje
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Lesnoobdelovalnih scriber gauge
DIY Dobave Lesnoobdelovalnih
Tip 3 Mizar DIY Orodja
Blagovna Znamka ZEAST
Tip 2 Tesarstvo Ce Gauge

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni