Novo 5D DIY Diamond Slika "Živali Mačka" 3D Vezene Umetnosti Navzkrižno Šiv Mozaični Okras Božič Darilo

Nov izdelek

€3.45

€5.75

-40 %

Na zalogi

Oznake:

hanako kun hranilnik, uokvirjena plakat samorog, zlato umivalnik mala, kristalno earings vijak, hanako vojaške torbica, prijatelj ogrlica shein, esp07 razvijalec odbor, kristalno earings mala, prijatelj ogrlica otaku

Kliknite, da vnesete zadevo izdelka

artoon

Sadje Slika Cvet

Prosimo, Upoštevajte,: Diamant, Slikarstvo, velikost pa je velikost slike ne velikost zaslona (imeti 1-2 cm napaka).

V mozaik slikarstvo ni HD sliko.so drugačni od umetnostni slog.večja velikost bo učinek boljši!zaradi majhnega vpliva velikost je slaba, majhne velikosti za začetnike in otroke, za prakso, hvala vam !

Novo Fash Evropski Diamant Slikarstvo Prosimo, poskusite cloose oko , Sliko, kadar spalnica, dnevna soba in otroška soba .Vse visi diy diamond slikarstvo vašo družino .To je zelo vroče in polno sreče.Prosimo, ne oklevajte, da uživajo občutek vso družino diy je togethger .Elemente: 1. Velikost: 20x20cm,20x25cm,30x30cm,30x40cm,40x50cm in zakona.(isto, kot se odločite)

2. Meterial: Bombaž, Platno in smolo vaje

3. Uporaba: Domov / Hotel / Urad Odlikovanje / Darilni Kompleti

4. O drill bit: 100% Krog Vaja, 26 rezanje površine in 18 rezanje površine, višje-tri-dimenzionalni učinek.

5. Package: Polni sveder, bombaž, platno, orodja

Prosimo, Upoštevajte, :

1. Vse diamond slikarstva so pakirani dobro za vas , stranke potrebujejo lastno ročno narejene, ni končal, smo zagotoviti potrebna orodja in materiale.

2. Fotografija je celotno območje diamond slike , obstaja dovolj diamanti.prosimo, bodite prepričani nakup .izdelki imajo veliko diamantov, tam bo lahko imajo majhen del napak, vsako sliko, vam bomo poslali dodatno 20% -30% diamantov .če diamanti ni dovolj, lahko pa se obrnete tudi neposredno na nas .naša trgovina se bo znova pošljite diamanti za vas brezplačno , bo ladja ven, da boste čim prej.

3. Vas prosimo, da nam sporočite, če imate kakršnakoli vprašanja o naših diamond barve izdelkov, smo štiriindvajset ur v vrsti .

4.OPOMBA: mozaik slikarstvo ni HD slike, so različne, drugačen slog.

Diamanti v velikosti 2,5 * 2,5 mm (kot je slikovnih Pik).tako da je velika velikost bo boljši učinek.

velikosti: velikost pa je velikost slike, ne velikost zaslona, ima nekaj napak (1-2 cm)."

Q: ali diamantno vrtanje platno skupaj ?A: Dragi prijatelj , vsi naši izdelki so Polni Sveder Slikarstva , to je 100% vrtanje , skupaj vrtanje , celo platno treba vrtati diamant .Q: Kakšna je oblika diamanta slikarstvo?A: Dragi prijatelj , diamant je Krog diamond vezenje Q: Kaj je neke vrste paket se uporablja za barvanje ?A: Dragi prijatelj , vsi naši izdelki so dobro zapakirani , ( Navite v papirnate vrečke) , bomo paket carfully befoer blaga poslana .Q:Kako dolgo bom dal moje googs ko sem plačal moje naročilo ?A: bomo poslali blaga v 1-4 dneh po tem, ko ste ga plačali vaše naročilo , boste vaše blago v 15-60 dni .Q: Kaj lahko naredim, če ne dobijo dovolj kamenčkov?

A: Dragi, se lahko obrnete na nas poslati nosorogovo če ugotovite, da je ni dovolj.(poslano na hitro za vas ) Q: ali Lahko naredim diamond barva iz moje lastne fotografije?

a: Da, prijatelj, smo lahko naredite diamond barvanje vseh velikosti in vseh fotografij. (search "costom" v moji trgovini)

Q: Kako lahko pošljem svoje fotografije, da vam?

A: Spoštovani, lahko vnesete sporočilo center in kliknite "" Upload a photo "", da pošljete svojo fotografijo, da me.Hvala vam za izbiro Oue Trgovini.vedno smo poskušali naše najboljše, da zagotavlja visoko kakovost izdelkov in storitev.vedno smo skrbno preverite, pred pošiljanjem blaga, vendar pa se lahko izdelki dobili odškodnino v času dostave.če naletite na problem kakovosti, nas kontaktirajte v roku 7 dni po prejemu blaga.Kaj je problem rešila z vami .Za katerega koli razloga, če si le želite, da se vrnete izdelkov, nas kontaktirajte v roku 7 dni po prejemu.obdržali izdelkov v prvotno stanje in plačati stroške prevoza, ki jih sama, bomo povračilo polno po prejemu vrnjenega izdelka.če vam je všeč naša izdelkov, prosimo, ne oklevajte, da nas s 5 zvezdic.če iz kakršnega koli razloga ne boste zadovoljni, vas prosimo, da ne neposredno iz šolanja negativne povratne informacije, samo stik z nami, bomo poskušali naši moči, da boste zadovoljni.

O Krog diamond

Diamond slikarstvo: 1-Visoka Kakovost Diamond

Diamond slikarstvo : 2-HD Slikarsko platno Visoko defintion slikarsko platno jasnejše.Humanization barvni nalaganja delovanje bolj priročno.

Diamond slikarstvo:3-Prost kompleti

V nadaljevanju so brezplačne, kot ste odstranili skrbi .

Diamond slikarstvo:4-Odlično koraki

Enostaven za učenje,Primerna za vse starosti!

Ta je končal deluje ,poglejte,to je zelo lepo ,kajne?Samo mislil, to je moj končal ,tako srečna!

Za dekor prostora ali handsel prijateljem je tudi dobra izbira.

Diamond slikarstvo:5-Visoka viskoznost in Dovolj Diamond

Tehnika DIY Diamond slikarstvo
O Diamantov 100% polno vaja
Okvir No
vzorec okras kuhinje
Lepljenje Površine Polno
Podrobnosti Celotno smolo diamanti s sliko
Zunanje Embalaže, PAPIRNATA VREČKA
Material Smole
Uporaba Domov/Hotel/Urad Dekoracijo,Edinstveno Darilo
Obrazec Enotni
Orodja Tip pincete,palete,diamond slikarstvo Pick-Up Orodja
Nastavite Vrsto navzkrižno šiv
kompleti internaldetail smole delcev, Osnovno tkanino, Risbe, Klešče
Vzorec Tipa Živali
Diamantno Obliko Kvadratni/Krog
Platno Pakiranje Metode Zavihal
Število Barv 10-60
Blagovna Znamka čarobno master
Slog New Vroče Seksi Dekle Slike

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni