LUTU Poletje Tanke Nepremočljive Pohodniške Hlače Moški elastična taktično Hlače Kampiranje Gorsko Plezanje, Ribolov, Treking Hlače

Nov izdelek

€15.61

€22.30

-30 %

Na zalogi

Oznake:

ženske trek hlače, sopihanje taktika, pohodniški čevelj moški nepremočljiva, pohodniške hlače moški, izklop nepremočljiva hlače, obziren vojaške hlače, jedro i10, moški plezalne hlače, lijak mesa, pohodniške hlače moški

Opomba : ta je večja kot običajno Azijskih hlače,

to xl je enake velikosti kot Azijskih 2xL.Zato vas prosimo, izberite eno velikost manjši, če veste, da vaš Azijskih velikosti.

Najvarnejši način je, da vidite, težo in višino, v velikosti grafikona.hvala

Upam, da vas ne moti, z naslednjim sprejme telefon

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic . 2. Če ne boste zadovoljni z našimi porducts, pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.Zagotavljamo vam bomo 100% rešiti vsak problem za vas.

1): Priprava Čas: potrebujemo 3-7working dni za pripravo vaše naročilo glede na naših številnih naročil vsak dan. 2): V upoštevanje naših strank koristi, Smo prisiljeni, da ladja vaše naročilo za redne pošte.Prosimo za razumevanje, vendar pa carin je izven našega nadzora ne moremo guarrantee nobenih davčnih pristojbina. 3): Če izberete brezplačno dostavo možnost, vaš paket bo dostavijo neposredno začetni le enkrat ali ga bodo poslali na vaš lokalni pošti, potem boste morali vzeti vaš številko za sledenje in vaše osebne izkaznice za zbiranje predmetov.Vas bomo obvestili takoj, ko je vaša parcela so bila poslana.Ne pozabite, da zapustijo svojo kontaktno številko, to je potrebno za vsak ladjar.

1):Če se želite vrniti ali zamenjati postavke prejeli ,se lahko obrnete na nas, in sicer v 7 dneh po prejemu vašega naročila. 2):predmeti, vrnjenih jih je treba hraniti v njihovi originalni stanje.(V poštnine zaračuna se ne vrača ,moški naredili napake niso gurantee,kot je zlomljena,opraskan in tako naprej.) 3):Opozorilo: ne moremo sprejeti izmenjavo ali odpoved po vaše naročilo je bilo poslano. 4):Če vaš paket ne pridejo na vaše mesto v času dostave (zaradi customes ali kakršne koli druge težave), lahko nam je povedal, bomo podaljša dobavni rok,hvala.

Številka Modela AK822
Tehnologija Materiala coolmax
Zapiranje Tip Zadrgo Letenje
Velikost Opomba to je Azijski velikost, glejte velikost grafikona
Material Poliester
Postavka Vrsta Celotno Dolžino
Spol MOŠKI
Blagovna Znamka LUTU
Fit Ustreza manjši kot ponavadi. Prosimo vas, da preverite ta trgovina je velikosti info
Šport Tip Kampiranje In Pohodništvo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni