Visoka Kakovost, Nakit, Orodja 220V Vosek Litje Orodja Vosek Vbrizgavanje Pralni Sesalniki Vosek Injektor

Nov izdelek

€199.64

€307.14

-35 %

Na zalogi

Oznake:

sealimg vosek žig, oddanih vakuumske, hruška litje plesni, torto kovinski kalup, nakit strojev, vosek niz nakit, nakit vosek, vabe litje plesni, doma kovin litje livarske, ogljikovo jeklo plesni

Opisi:

Napetost: AC 230V

Frekvenca: 50/60Hz

Moč: 510W

Zračnega tlaka: 0.4-0.7 Mpa

Merilnik tlaka razpon: 0-0.2 Mpa

Temperaturno območje: 55-85C

Vosek zmogljivost: približno 3,1 kg (7.1 lbs)

Nadzor Temperature natančnost: +/- 0.2 C

Masa: približno 17 kg.

Velikost: 450*310*450mm

Informacije O Podjetju

fookman Nakit Oprema Co.,Ltd je strokovno proizvajalec nakita, izdelava opreme, ki jih dobavi široko paleto nakit, izdelava orodij, s zanesljive kakovosti s konkurenčno ceno.Smo podjetje, ki želi vedeti, kaj si mislite.Prosim, prosim, da nas kontaktirate, če imate kakršne koli zahteve na nakit, orodja in opreme.Smo\ " ll biti na vrhu storitev.

Plačilo

1. Plačilo s kreditno kartico, moneygram, western union-a in bančnega nakazila(TT) je na voljo za Orgon.si.Če želite, druge plačilne pogoje, pls nam vedeti, preden boste oddati naročila.

2. Popolnoma plačilo mora biti opravljeno v roku 7 dni po dajanju vaše naročilo, sicer bo naročilo neveljavno ali preklicano v sistemu.

3. Prepričajte se, da ste izpolnili vse podrobne informacije, kot so kontaktna oseba, naslov, poštno številko in telefonsko številko pri polnjenju kupca informacije.

Paket

1. Vsi izdelki bodo skrbno pakiran in dobavljen, da vam v elegantno ohišje ali karton ali drug paket.

Dostava

1. Naročilo bo poslano v 1-7 delovnih dneh po polno plačilo, je bila potrjena.

2. Brezplačna dostava je navadno, ki jih na Kitajskem objavite, in bo trajalo 20 do 60 dni, odvisno od destinacije.Tudi pls opomba paket mora biti manjša od 2 kg, če nad tem, kupec morali privoščiti celotnega ladijskega stroškov.

3. Kupec je odgovoren za vse zavarovalnice, težave in škodo, ki jo povzročajo ladijski prevoz takšne nesreče, zamude ali druga vprašanja.Poleg kupec bi moral biti odgovoren za morebitne davčne in /ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.Včasih smo se pošlje blago z Označeno kot "darilo" ali "vzorec" za vašo enostavno carinjenje in manj dajatev. (če želite, da razglasi, da je blago, kot drugi element name, ali določite vrednost za po meri, prosimo, da nas obvesti, ko se odločajo naročila)

Obvestilo: DHL/UPS/Fedex Express običajno traja približno 3-5 delovne dni do cilja.In to\'s približno 5-8 delovnih dni po EMS ali TNT.

Običajno Hongkong Post Air Mail in Hongkong Post Zraka Parceli traja 7 do 30 dni, da ladja po vsem svetu.Pls obrnite na nas, če ste zanimivo zgoraj dostava način, prav tako vam lahko dajo najboljšo rešitev na ceno.Smo poslali na način, ki je zagotovo mogoče slediti na ustrezni spletni strani.

Vrnitev

1. Vsi izdelki so pregledani pred odpremo, tako da, če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete predmete, ki so v enem tednu se boste morali obrniti nam v roku 24 ur od prejema vašega nakupa.

2. Vse vrne prispevke, ki morajo biti v originalni pogoji, vključno polje in pribor.Človek, napake niso zajamčene, kot je zlomljena, opraskan in tako naprej.

3. V poštnine zaračuna se ne vrača in strank, bi morali biti odgovorni za vse stroške vrnitve in reshipping.

4. Za vse elemente, prosimo, pošljite po EMS ali vaši lokalni pošti pošilja nazaj.

Povratne informacije

1. Kupec\ \ 's začetku potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2. Ker vaše mnenje je zelo pomembno za naše poslovanje\ \ 's razvoja, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To\'ll vzemite si 1 minuto, vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.

3. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

2014 Vroče Prodajo Nakita, Orodja Digitalne Vakuumske Vosek Injektor Vosek Vbrizgavanje Stroj z Naprednim Samodejnim Objemka US$ 1469.99 /kos

2014 Vroče Prodaja Nakit Oprema za Izdelavo Japonska Digitalni Vakuumske Vosek Injektor Samodejno Vosek Vbrizgavanje Pralni US$ 2190.50 /kos

Brezplačna Dostava Visoke Kakovosti Nakit Litje Pralni 3 kg Zmogljivost Digitalnih Vakuumske Vosek Injektor US$ 1725.25 /kos

Brezplačna Dostava vrhunska Japonska Digitalni Vakuumske Vosek Injektor Nakit Vosek Vbrizgavanje Pralni US$ 2360.88 /kos

Nadzor Temperature Natančnost 0-24.9 sekund
Blagovna Znamka KYNGTY
Nakit, Orodja In Opreme, Tip Plesni
merilnik tlaka razpon 0-0.2 MPa
Element Teža 17000 g
Časovnik se giblje +/- 0.2 C
Element Širina 31
Postavka Višina 31
Postavka Premer 45
Material Kovine
Značilnosti Izdelka Visoka Kakovost
Postavka Dolžina 45
Napajanje 220V / enofazni
Postavka Vrsta Nakit, Orodja In Oprema
Bruto teža Približno 17 kg
Temperaturno Območje 55-85C
Številka Modela HJ-62
Dimenzije 450*310*450(mm)
vosek zmogljivosti približno 3,1 kg (7.1 lbs)
Poraba energije 510W

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni