2020 PU Usnje, usnjeni Torbici Za Ženske Dekle Moda Tassel Messenger Vrečke Z Žogo Bolsa Ženski Ramo Torbe Stranka Crossby Vrečko

Nov izdelek

€8.85

€16.70

-47 %

Na zalogi

Oznake:

mui torba ženske, torba ženske, 2020 torba ženske, ženske torbe, ženske torbice crossbody rami, studen cross body bag, vrečko rami, louis vui, big crossbody, guess vrečko, usnjene torbice graviranje

Opis:

100% Nova blagovna znamka z visoko kakovostjo.

Material:PU

Funkcija:Torbici/Torba/Messenger Bag/Crossbody Vrečko

Package : 1Pcs

Več barv so na voljo, Začnete svojo elegantno življenje, s tem klasičnih tote vrečko od nas.To shouler torba ima dober ugled s svoje trajne materiala in je nikoli ne zmanjka slog.Moda ni samo nekakšen videz ali notranjo, priljubljena lahko ni primerno za vas, ampak glede na svoje značilnosti, obleko gor sami, vam pripada, da je vrsta, mature, gospa, ali preprosto in naravno, ali čiste, a dejstvo, da lahko vse v modi.

Najboljše darilo Za Mamo/Družina/Prijatelji/Njene Najboljše darilo za zahvaljujoč materinski dan,daje dan,Božično darilo, hvala za mamo je nesebična ljubezen.Z lepo obliko in veliko kakovost te ženske torbi , bo najbolj izstopajočih darilo med prijatelji

Preprosta in Modni Slog: Classy & Sodobne & Elegantno.Nov trend v modi izgleda.Z snemljiv ramenski trak, ki ga lahko nosite na rame, križ vašega telesa ali uporabite kot crossbody vrečko.

Priložnosti, ki so Trendy, enostavno ujemanje s tem torbice za ženske.To bo odličen dodatek za vsako zbirko v vaš omaro.Kot nalašč za office, srečanja, po opravkih, izleti.Je urad dama & A moda dekle.

Opozorilo:

1.Je morda nekoliko razlika v barvi, zaradi računalnik, nastavitve zaslona.

2.Z razliko metoda merjenja, prosimo, dovolite 1-3cm v velikosti odklon (1 cm=0.39 palca).Hvala za razumevanje!

O Plačilu

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O Pošiljki

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Vrnitev & Vračilo

1. Pišite nam, če ne boste prejeli, vaš paket presegla 30 delovnih dni izključuje vikendi in prazniki.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

2. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

O Jamstvu

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

O Povratne Informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi

Oblika Vedro
style5 torba
Glavni Material PU
Število Ročaji/Trakov Enotni
Postavka Vrsta Torbice
style2 crossbody torbici
Torbice Tip Vrečke Ramo
style6 ženske torbice
Številka Modela BS844053
Priložnosti Vsestranski
style4 Luxery Torbice
Vrste vrečke Ramenski & Crossbody Vrečke
Notranjost Notranja Reža Za Žep
Poreklo CN(Izvora)
style7 Tassel Torbici
style1 stranka torbici
style3 Messenger Torbe
Zunanjost NOBEN
Blagovna Znamka LKEEP
Trdoto MEHKO
Vzorec Tipa Trdna
Zapiranje Tip zadrgo
Slog Moda
Spol ŽENSKE
Obloge Materiala Poliester
Paket 1 KOS
Dekoracijo Tassel

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni