Užitek Več 10Pcs Varno Ustni Kondomi Seks Penis Rokav Kondomi Jezika Seks Lizanje Dick Spola Igrače, S Okus Breskev

Nov izdelek

€2.54

€5.19

-51 %

Na zalogi

Oznake:

lateks seks obleko, velika večkratno uporabo kondoma, rudnik seks igrače, plastični penis pompe, kondom elasun, seks stroker, otrok penis, petelin, kitajske vaginalne kroglice za žensko, debel kurac rokav

Tehnični podatki Material: Naravni lateks Funkcija: Breskev Okus Oralnim Seksom Kondoma Količina: 10 Kos Nazivna dolžina: Več kot 170 mm Nazivna širina: W 52+-2 mm Package: Vključeni 10pcs Kondomi*1, diskretno paket*1 Značilnosti 1. Breskev Okus prinaša kondom prijetno aromo naredi seks bolj dišeče, dekleta so bolj pripravljeni sprejeti oralni seks. 2. V času, oralni seks, kondomi z breskev okus bi se izognili nesprejemljivo semena okus. 3. Zmanjša verjetnost, da naročnik POMOČI in gonoreja, zagotavljajo ženskam z varnejši varstvo zmanjšanje tveganja za raka materničnega vratu.

Zasebnost Zagotovljena: Vaša zasebnost je zelo pomembno za nas.Privzeto ime na paket "telefon primeru"(vse druge zahteve, prosimo, pošljite nam sporočilo), in s svojo diskretno embalažo lahko nakupujete zaupanja, edina oseba, ki ve, kaj je znotraj paketa vam!

Certifikat

O Pošiljki DOSTAVA po celem SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi & prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

Vrnitev & Vračilo imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti, za več kot 7 dni, se bo štela uporablja in NE BOMO kupnino ALI ZAMENJAVO za vas.IZJEM NI.Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca & kupec na pol.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev,in svoje naročilo ID.Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in oprema vključena, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

O Garancijo 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj listedpolicies ob naročilu na Orgon.si!

O Povratnih informacij Smo vzdržujejo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

dišave Okus Sadja
Poreklo Celinska Kitajska
Nespodobno Sliko No
Kondom debeline Slim
Ime izdelka Kondomi
Postavka Vrsta Seks Izdelka
Številka Modela PM007
Velikost 10 Pcs
Blagovna Znamka UŽITEK VEČ
Ciljni Uporabnik Za odrasle
Spolnost No
Material Naravni Lateks

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni