Barva Spreminja, Sončne Energije, Vetra Gonge Lahka Nepremočljiva Edinstveno Visečo Dekor Svetilke Vrt Angel/ptica Svetlobe LED Wind Chime 2021

Nov izdelek

€5.83

€8.21

-28 %

Na zalogi

Oznake:

obesek angel, angel smole, ptica svetilka obesek, 450LM, škarje, gonge veter, om wind chime, rattan drevo dekor, sola vrtne luči, sončna svetloba, veter zvončki

Bullet Točk:

1、Pomembno Angeli in Hummingbirds: angeli so glasniki, ki shrani Boga.Sočutje wind chime je zasnovan v lep in eleganten stil, kar je lepa dovolj, da pritegne pozornost ljudi.To wind chime bo odlična dekoracija za vaš dom.

2、Edinstven Okras: Ta angel wind chime lahko dodate enoličen viseči okras za notranje in zunanje prostore.Edinstven dež-dokazilo in vlago,-dokazilo design.Poleg tega ne deformirana, lahka teža in enostavno visi.Lahko so postavljeni v zaprtih prostorih in na prostem.So idealna darila za okrasitev dvorišči, vrtovi, terase, dvorišča, spredaj verande in spalnice, zaradi česar je vaše življenje zanimivo.

3、Sončne Samodejno Polnjenje in Razsvetljava: Ob sončnih dneh, se bodo samodejno polnjenje in svetijo ponoči.Samo visi sončne hummingbird vetru zvončki na ograje, dvorišča, okna, vrata in sprednji verande.Popolno romantično vzdušje, tako da se vam in vašim najdražjim lahko uživajo to lepo obarvano svetlobo.

4、Lepo Darilo: Naš spominski wind chime je edinstven sočutje darilo za naše najdražje.To je dobra ideja, da bi mame, prijateljev, confidants, sodelavci, materinski Dan, rojstni dnevi, zabave, Zahvalni dan, Božič, Novo Leto, naselje in druge sosede.

5、Enostaven za Uporabo: Tu je kavelj, s katerimi boste lahko preprosto obesite na drevesa, ograje, terase, vrtovi, zelenice in druge funkcije.Naj veter, ki sledijo vaše želje ali šepet.To je zvok, vendar je lepo urejena, še posebej ponoči.

Značilnosti:

1. Novo in edinstveno darilo solar wind chime angel, toplo svoje življenje.

2. Sončne energije design je energetsko učinkovit in uporabniku prijazen, brez napeljave ali zunanje napajanje.Sončne celice in baterije, ki so polni energije, in jih bo samodejno polnjenje čez dan in samodejno oddajajo svetlobo ponoči.

3. To so visoko kakovostne solarne svetlobna angel vetru zvončki, ki se lahko hitro absorbirajo sončno energijo.So opremljeni z občutljivo svetlobno tipalo in visoko kakovostne in trpežne ABS materiala, LED luči, ki ne zbledi ali deformira.

4. LED svetilke se lahko uporabljajo neprekinjeno 100.000 ur, življenjska doba baterije je več kot 600 dni, in to lahko traja (8-10) ur po tem, ko je polna.

Specifikacije:

Ime: Solar Wind Chime Svetlobe

Napetost 1.2 (V)

Nazivna moč 5 (W)

Zmogljivost baterije: 1,2 V 600mAh NI-MH

Življenje: 10000 (h)

Čas osvetlitve: 6~8 (h)

Dimenzije: o 17*17*20 (mm)/0.67*0.67*0.79 palčni

Light color: barvita gradient

Delovni način: za nadzor svetlobe vedno svetlo

Uporaba: zunanji dekorativna svetila vrtne luči

Seznam Vsebine:

1*Solar Wind Chime Svetlobe

1*Uporabniški Priročnik

1*S-oblikovane Kljuke

Depozitni je varen za kupce in za prodajalce, vam priporočamo, da izberete Depozitni,ki ga podpira Kreditne kartice,

Denar bookers, Visa, Master-kartico, Western union itd.

Če vi potreba rabiti "drugih" plačila,se obrnite na nas po e-pošti ali sms.

Plačilo mora biti končan v roku 7 dni, če so nekateri težko, mi prosim sporočite.

Smo le ladja v vaši potrditvi naslova.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen, preden jo kupite.

Vsa naročila, bo poslana v 1-4 delovnih dni po plačilu potrditev.

Pošiljke, ki jih na Kitajskem Post Air Mail za manj kot 2 kg blaga ,običajno bo trajalo 25-45 delovnih dni(v nekaterih državah je lahko veliko več) ,če morate blago zelo nujno ,prosimo, kontaktirajte nas za DHL itd .Bomo izračunati stroške pomorskega prometa za vas .Vedno se o 3-7 dni, da pridejo.

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.

Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.

Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Tema PRAVLJICE
Poreklo CN(Izvora)
Material Crystal
Slog Sodobno

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni