Eterično Olje Steklenico Imetnika Pill Box Predal Za Shranjevanje Organizator Zložljive Plastično Stojalo Barva Eterično Olje Steklenico Imetnika

Nov izdelek

€5.61

€6.45

-13 %

Na zalogi

Oznake:

eterično olje torbica za shranjevanje, stackable predal organizator kopalnica, eterično olje primeru lesenih, korejski lončenine, eterično olje, posode za shranjevanje, lesene datoteke predal, kabinet predal, predal orgle, globoko predal organizator kopalnica, shranjevanje eteričnih olj

PRILAGODLJIVA, RAZŠIRLJIVA ETERIČNO OLJE SHRANJEVANJE: S pomočjo dosegel industrijski oblikovalec, smo skrbno oblikovana prvi prilagodljivi eterično olje, sistem skladiščenja, ki se raztegne in prilagodi s svojim olje potrebe za skladiščenje.Kompakten design za Enostavno Polica omogoča shranjevanje olja v manjših ali večjih prostorov.Vsak organizator se lahko uporablja samostojno ali v povezavi z dodatnimi Preprosto Polica razstavna stojala.

Svojo edinstveno zasnovo, ki jim omogoča, da nekaj skupaj, da ustvarijo skoraj brezhibno shranjevanje rešitev.je idealen za shranjevanje olja v malih/velikih predali (ustreza večini industrijski standard, predali), na tabletops, nightstands, kuhinjskih površin, tudi ozke prostore, kot so okenskih polic ali majhne police.Ne glede na velikost vašega olje zbiranje teh eterično olje zaslon policah bo vaše aromaterapevtska olja priročno shranjeni in organizirano za vsakdanjo uporabo.

ETERIČNO OLJE ZASLON: shranjevanje kolesa so kot nalašč za prikazuje vaš eteričnih olj v pisarni, doma, in še posebej koristno za pouk, predstavitve in samo razkazuje svoje najljubše eterično olje blagovne znamke.

MADEŽE + RAZLITJA ODPORNIH: eterično olje, zaslon rack ne bo madež ali ogroža zaradi eterično olje kaplja in pušča.V resnici, privlačno aluminijastim okvirjem enostavno robčki za čiščenje in lahko celo pomagajo reševanje drago razlitje nafte.

PRIMARNO UPORABLJA:

Eterično olje predal organizator

Eterično olje zaslon rack

Eterično olje imetnika

Idealna eterična olja, darilo ali spodbudo.

Izdelek: olje, steklenica stojalo stojalo

Material: KOT

Merjenje: 14.6*7.5 cm/5.75*2.95 inch

Barva: vijolična, črna, modra

Uporaba za: eterično olje steklenice za shranjevanje

Količina: 3/5pcs

USTREZA VEČINI ETERIČNO OLJE blagovne ZNAMKE: Zasnovan tako, da imajo največ eteričnega olja blagovnih znamk. (5ml, da 15ml eterično olje steklenice)

Pakiranje seznam

3/5pcs steklenico stojalo stojalo

Material Plastični
Izdelek Olje, Steklenica Stojalo Stojalo
Št. od Stopnje Enotni
Vrsta Shranjevanje Imetniki & Stojala
Številka Modela Olje Steklenico Imetnika
Razvrstitev Zložljivo Stojalo
Uporablja Prostor kopalnica
Velikost M
Paket 3/5 KOS
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Steklenica za olje
barve modra in črna
Vrsto Namestitve Nadstropje Vrsta
Plastika Tip PS
Teža about 110/185g
Funkcija Na zalogi
Blagovna Znamka Hokerbat

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni