Ustvarjalne Diy Krog Diamond Slikarstvo Polno Lep Tiger Kvadratnih Diamond Doma Dekorativno Slikarstvo Visi Slikarstvo

Nov izdelek

€4.78

€8.71

-45 %

Na zalogi

Oznake:

tiger igrača, meian diamond slikarstvo tiger, slika tiger, daimond slikarstvo otrok tigri, tiger otrok slikarstvo, beli tiger, zmaj, tiger slikarstvo, diamond slikarstvo golden tiger, daimond slikarstvo titanik, daimond slikarstvo polno tigri

Opis Izdelka

Hitra Dostava Na Voljo.Naredite svoj diamant sliko!Vsako fotografijo lahko naredili!Če potrebujete druge velikosti, nam lahko tudi, da se, prosimo, obrnite na službo!Večje velikosti, boljši učinek in več podrobnosti Diamanti, ki pokriva celoten del slike, s 30% večjo količino diamantov, absolutno dovolj.Lepljenje Površine: Za Popolno Zajetje Diamantno Obliko: Kvadrat In Krog Kvadratni Diamond:Kvadratnih diamanti so desno-pod kotom robovi, učinek je delo, ki bo bolje Krog Diamond:Krog diamanti niso tako učinkovite kot tiste, ki se pridobiva z kvadratnih diamanti, vendar so lažje, da bi, tako so prodaje bolje.Komplet Vsebuje: -Tkanine, tiskane z design grafikon -Pisane diamantov -Točka Vaja Pero -Vaja Pladenj, Vosek

Korak proizvodnje

1. Glejte primerjavi miza na platno za identifikacijo vsakega diamond število in ustrezno natisnjeni številki na platno. 2. Vstavite krog koncu dotting pero v dotting cementa (pritisni in trdi, da cementa v mestu). 3. Uporabite krog koncu pisalo, da se držijo diamant in rahlo pritisnite navzdol, da odstranite dodatno cementa. 4. Trgati narazen delno film in kraj diamant na platno v skladu z ustrezno številko. 5. Če držijo diamant za napačno območje na sliki, odstranite diamant s pinceto. 6. Po končani, rahlo pritisnite navzdol diamanti z roko ali knjigo za zagotovitev, da diamanti so trdno pritrjen.

Opomba

Naše diamond slikarstva so polizdelki, ne vključujejo okvir.Ponujamo diamond vezenje orodja za vašo znamko.Naša velikost, ki se nanaša na velikost platna, ne velikost vzorca.Čeprav naše izdelke ni najcenejši, vendar je kakovost naših proizvodov je najboljši!Ko ste končali, lahko posnamete vaše slike in ga poslali k nam, bomo delež ti z drugimi kupci po vsem svetu.

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 ZVEZDIC.Če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.PROSIM, NE zapusti nas 1,2,3,4 zvezde, saj so enaka za negativne povratne informacije.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Lepljenje Površine Polno
Diamantno Obliko KROG diamond
Platno Pakiranje Metode Zavihal
Vzorec Tipa Živali
Število Barv Nad 45
Slog Evropski in Ameriški Stil
Nastavite Vrsto Da,
Obrazec Enotni
Okvir No
Uporaba Slike
Material Smole
Zunanje Embalaže, PAPIRNATA VREČKA
Vrsta Debelo No
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni