Varčevanja z energijo v Gospodinjstvu Mini Varčevanje z energijo Varčevanje z energijo Naprave Bilance Na Trenutni Vir Stabilizira Napetostno VJ-Dro

Nov izdelek

€7.33

€10.47

-29 %

Na zalogi

Oznake:

anion ohranjevalnik zaslona, ravnovesje ploščo, priključek za napajalnik, električni ohranjevalnik zaslona, moč vode, safari ohranjevalnik zaslona, varčevanje z energijo, 4 20ma, primeru vivo z5x, 30v 5a dc napajanje

Varčevanja z energijo v Gospodinjstvu Mini Varčevanje z energijo Varčevanje z energijo Naprave Bilance Na Trenutni Vir Stabilizira Napetostno VJ-Dro Opis:

Opis:

Naredite svoj električni menice, še naprej narašča meseca po mesecu, leto za letom?TA NEVERJETNA NAPRAVA LAHKO CUT VAŠ ELEKTRIČNI RAČUN ZA POLOVICO!

Velika družina lahko lahko porabijo veliko energije, vsak mesec.Vaš električne energije zakona, lahko zelo visoko v preteklosti.Ampak Zdaj, bodite med 40 in 60% manj vsak mesec!

Značilnosti:

1. Enostaven za uporabo.Preprost za povezavo

2. Saldo tekočega vira.Stabilizira napajalne napetosti.Preprečuje električne pregrevanje.Podaljšuje življenje električnih naprav

3. Izboljša učinkovitost naprave in zaščito naprav

4. Ta Pametni Električno Polje Je Stalno Izboljšuje Svojo Moč Tok Za Zbiranje In Ravnanje Trenutno Sicer Izgubljene Energije.Na Ta Način Vaša Poraba Električne Energije Nižja.

5. Energija Shrani bo shranite svoj porabo energije za 50%!

Obvestilo:

1. Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

2. Če je vaš dom je večji od 2000 sqft priporočamo, da uporabite dodatno enoto za vsako 1000sqft.

Specifikacija:

Delovna temperatura: -60-75 degC

Nazivna frekvenca: 50Hz-60Hz

Učinkovito obremenitev: 15,000 W ali 18,000

Velikost izdelka: 7*11.5*6.5 cm

Kako Deluje?

1.Zelo preprosto, to je naprava, ki jo priključite v električno vtičnico najbližje vašemu breaker polje.To je vse, kar morate storiti, ko je priključen v zelena LUČKA označuje, da je vklopljena in deluje.Sem obvestilo, z dodatno testiranje, da če je vaš dom velika je koristno za mesto 1 enota blizu breaker polje in drugo, kot je daleč stran od njega, kot je mogoče.To je tako enostavno, kot se da.

2.Naprave vedno pripravi več energije, kot je potrebujejo za vožnjo zaradi neučinkovitosti in hrupa na sinusni signal.Smart Električno Polje zmanjša šum zanje zmanjša količino električne energije izgubljen.To ne spremeni kaj meter bere ali krajo dodatne moči od kjerkoli, samo uporablja energetsko bolj učinkovito zanje potrebujejo manj od tega.

Paket Vključuje:

1 x ohranjevalnik zaslona

Številka Modela 151561
Napetost 110V
Certificiranje FDA
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni