DIY Doma Škatla za Shranjevanje Naravnih Lesenih Dopisnica Dom, Organizator Ročno Obrt Nakit Primeru, 19.5x8.5x7CM

Nov izdelek

€4.92

Na zalogi

Oznake:

akril pes zapestnica, akril eyeglass pin, akril predali refi, akril uhani pac, akril zrkla 20 mm, akril vgravirana set, akril trepalnic steno, akril sladica steno, akril vrečko oblikovalec

Slike pokazale :

Opis:

100% Čisto Nov in visoko kakovost Materiala:Les Zunanji Velikost:19.5*8.5*7 CM Notranje velikost:18*7*6 cm

Package vključeni : 1pcs x Lesa polje

Izročitev in predajo čas:

Postavka bo pakirano v 2-5 delovnih dneh po prejemu vašega plačila.Da bi zagotovili, da vaše slike prispe do vas v popolnem stanju, smo vam slikarstvo suho nekaj dodatnih dni, povečanje časa obdelave.Zagotavljamo vam, da vaša slika je vredno čakati.

Dostava način:

Brezplačna dostava za naročilo bo dostava po kitajskem post air mail.Kitajska post air mail običajno element, ki bodo prišli z 10-25 delovnih dneh po tem, ko je objavil.

Tudi, da se bodo dostava po EMS/TNT/FedEx/DHL, ki bodo prišli z manj delovnih dneh, vendar se mora stranka plačati za pravilno poštnine.

Vračilo Jamči:

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Moral bi se prepričajte, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Vrnitev poštnine je odgovoren kupec, razen če vrnitev je zaradi naše napake (če Ste prejeli napačen element).

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdicami, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z vaše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Predalčni Količina /
Izdelek /
Zmogljivosti /
Vrsta Škatle Za Shranjevanje & Košar
Številka Modela N/A
Blagovna Znamka WXFTDMULIUFENG
Material Les
Funkcija Okolju Prijazno
Slog Evropa

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni