30 g Črni Beljenje Zob v Prahu, Naravni aktivnim Ogljem zobna pasta za Čiščenje Odstrani Plaketo Madežev Belilno Zobno Orodja

Nov izdelek

€2.87

€4.10

-29 %

Na zalogi

Oznake:

zobni zob, toothpast, ichigo, črno oglje v prahu, ichigo kurosaki, zobni orodje, lanbena beljenje zob v prahu, ogljika v prahu, oglje zob, plaketo zob

modname=ckeditor 30 g Črni Beljenje Zob v Prahu, Naravni aktivnim Ogljem zobna pasta za Čiščenje Odstrani Plaketo Madežev Belilno Zobno Orodja

Opis

Vsebina: 30g

Vsebuje Beljenje Sestavina: To bi lahko odstranite madeže posledica kajenja in pitja čaja na bolj učinkovit način, in da zobe beli in bleščanje.

Edinstvene Aktivne Formula:formula, ki bi lahko beljenje zob v globino, preprečujejo beljenje madežev od tvorijo znova in vzdrževanje beljenje učinek za dolgo časa.

Dvojno-Učinkovita Zaščitna Formula:medtem Ko za beljenje zob,formula, ki bi lahko preprečili nove barve pigmenta iz pritrditev na vaše zobe, tako da se zagotovi svoje zdrave in samozavestni nasmeh.

Svež Okus:odlično ledeno in svež okus bi lahko odpravili ozostomia, preprečevanje zobne plaketo, ter vam zagotavljajo svež okus.

Funkcija Zob Prahu:

Beljenje zob in popolnoma naravno.Še posebej za ljudi, ki s črno zob in rumene zobe, ki jih povzroča kajenje, pitje čaja, kave in vina, Odstranite tartar in svojevrsten vonj, ki Zapušča svoje usta, čisto in sveže.

Imejte gingival bolj zdravo.Dolgotrajni uporabi tega izdelka se pomaga, da periodontal težave stran.

Kako uporabljati:

1-2 krat na dan, se lahko uporabljajo izmenično z zobno pasto,

Navlažite z zobno ščetko z vodo, nato pa nežno masiranje vodo, nanesite malo zobne v prahu in nežno krtačo na zobe za 2-3 minut, nato očistite z vodo, ni treba, da uporabite preveč sile, da imajo čistilni učinek, ni treba, da uporabite zobno pasto pred in po uporabi, prekomerno Čiščenje bo poškoduje sklenino zob.

Skladiščenje: Po uporabi, prosimo, privijte pokrovček, ga shranite na hladno in suho mesto, da bi se tako izognili neposredni sončni svetlobi.

Package Inlcudes: 1pc Beljenje Zob Bistvo v Prahu

Postavka Vrsta Beljenje Zob
Blagovna Znamka efero
Zobna pasta Odstrani Plaketo Madežev Beljenje Zob Zobna Orodja
Beljenje Zob Je Bistvo V Prahu Ustno Higieno Čiščenje, Serum
Številka Modela KTX39
Velikost Moderate
Sestavine Aktivno oglje
NETO WT 30g

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni