35mm Nosorogovo Zaponke s Kavljem Modrc Priključek Kovinski Obročki DIY Sponke Usnje Nosorogovo Verige Bikini Konkurenco

Nov izdelek

€3.86

€4.07

-5 %

Na zalogi

Oznake:

lupilnikom ananas, kuhinja master, modrc vezenje, bling pokal, skledo cedilo, avokado rezalnik, baskovska korzet, priključek za modrc, dojenje pokal, ples spodnje perilo

Opis Izdelka

začetek

35mm Nosorogovo Zaponke s Kavljem Modrc Priključek Kovinski Obročki DIY Sponke Usnje Nosorogovo Verige Bikini Konkurenco

Slog: Nosorogovo Sponke

Material:Kovina cinkove zlitine+mačka oči kamna+nosorogovo

Velikost: 35mm,

Uporaba: trak drsnik sponke so kot nalašč za dekoracijo pasu, lase loki, doll obleke, kartice, scrapbooks, darilo polje...itd.

Gumbi Tip: Flatback

Material: Diamond/Okrasnih

Količina: 5pairs /Paket

Za Vse Kupce

Plačila sprejemamo T/T, Depozitni in western Union

Dostava Običajno parcele so dobavljeni v roku 3 dni.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Čas dostave: Brezplačna dostava pošlji za Kitajsko post, najbolj država lahko pridejo na 15~35 dni.Rusija in Brazilija, ki je počasi, morda potrebovali 20~90 dni.Če vaš ne prejmete v roku 45 dni, nam pišite na mene, jaz bom preverite za vas.

Povratne informacije Pozitivne Povratne informacije(5 Zvezdic) je zelo pomembno za nas, mi smo s ciljem, da zadovoljijo vsak naš spoštovane stranke, torej katere koli težave, se obrnite na nas za Trgovino Manager ali Črke,, bomo poskušali naši moči, da reši težave, smo zelo cenijo vaše zaupanje, nam..Če vsak PROBLEM z vašega naročila ali če želite izvedeti več podrobnosti o naših produktih , Ne oklevajte, da mi sporočite, se bomo potrudili, da odpravite težave.

Vračilo in Garancija Če se izdelki, ki jih kupujemo z napako.poslali vam bomo zamenjavo brez dodatnih stroškov ali kupnine, ko smo dobili proizvode z napako, če niste zadovoljni z izdelkom, boste še vedno lahko pošljete nazaj k nam, vendar boste morali plačati za ladijski promet tovora.

Profil Podjetja

Kot eden od najbolj zgodovinskih tovarne od leta 1998, ustanovitelj nosorogovo medenina buring v proizvodnjo metode, proizvodi,

vključuje v nosorogovo gumbi,zaponke,napkin obroči in s tem povezane nosorogovo izdelkov.ima tisoč stilov plesni,

smo iskreno upam, da zgraditi dolgoročno poslovno partnerstvo z vami, trgovina na debelo ali padec oders dobrodošli.

Pakiranje & Dostava

Package:

Večina nosorogovo izdelkov pakiranje v enem opp vrečko in nato pack jih z mehurček ali pakiranje kartonov, če imate posebne zahteve glede embalaže, smo lahko tudi to, da je, dobrodošli, da nas kontaktirate za več informacij.

Čas dobave:

Da bi količinah manj kot 2000pcs je običajno mogoče poslati v 3 delovnih dneh po zraku, oem naročila potrebujejo stala približno 7 dni (3days proizvodnje in 3 dni electroplate in 1 dan, da se lepilo na nosorogovo kamni ali biseri in nato pack njih. )

Poreklo CN(Izvora)
Velikost 35mm
Funkcija stroj
Uporaba Pasovi
Kovina Tip cinkove Zlitine
Material Kovine
barve Srebro okrasite sponke
Vrsta Izdelka Zaponke
Številka Modela sponke A0122
Oblika Srce
Sponke Tip Obroči
Blagovna Znamka Nidalee
Količina 5pairs
Tehnika Prevleka
Dekoracijo Okrasnih

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni