10pcs STM1603 STM1603L STM1603R STM22R STM22L Visoko Kakovost CNC Navojni Karbida Shim Nit Vstavite Podporo Tesnilo Za CNC Stružnica

Nov izdelek

€4.09

€5.84

-29 %

Na zalogi

Oznake:

deskar vstavite, knive, dcgt, tin karbida vložki, cnc usmerjevalnik, šivanje nit, stružnica kompletih, mini stružnica rezkanje priponki, plinsko kuhališče, držalo za nož

Dobrodošli Na Moje Trgovine

Dragi prijatelji.Vsi izdelki prikazani v trgovini so na voljo, in si lahko kupite z zaupanjem.Če potrebujete druge modele, prosimo, obrnite na nas in jih lahko najdemo za vas.Zahvaljujemo se vam za obisk trgovine.Uživajte vaše nakupovanje!

Opomba

Opomba: Ta izdelek je nož pad, CNC Vreteno, pribor, za oblazinjenje pad in podporo za zaščito.Ne morete uporabiti za struženje izdelkov obdelave.Material: zlitina kobalta Značilnosti: lahka tekstura, seizmičnih, jih lahko zaščitite rezilo.

Kupec mora preberite

1. Vabimo vas, da postavljajo vprašanja, preden dajanje nalog, nam dogovoriti o samem izdelku, ali drugih zadevah.Tako, da ne povzroči nepotrebne težave. 2. Vsi izdelki v trgovini lahko kupite v velikih količinah. 3.Prosimo, preverite blaga po prejemu blaga.Če obstaja kakršen koli problem, nas prosimo obvestite v najkrajšem možnem času,, bomo poskušali naši moči, da reši, je za vas! 4.Vsi izdelki v trgovini so strogo testirani pred odpremo, in tesno pakirani, da zagotovi celovitost blaga.Vam odlično kakovost in ustrezne storitve.Upam, da sodelujejo za dolgo časa!

Blagovna Znamka CVCVCV
Certificiranje NOBEN
Premaz NO
Številka Modela STM1603
Uporaba nož pad
Poreklo CN(Izvora)
Trdoto 52
Material Težko Zlitine

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni