Debelo!!za Nego kože, Olja za Brezplačno Nakupovanje v Čistega Rastlinskega Calendula Izvleček Izvleček Ognjiča Za Občutljivo Kožo, Ekcemi

Nov izdelek

€7.77

€11.95

-34 %

Na zalogi

Oznake:

glycyrrhiza glabra, eterično olje citrusov, calendula smetane, ognjič, calendula olje, bougainvillea, eterično olje bora iglo, bankrot olje, korenine sladkega korena, dišeče vrtnice

INCI Ime: Calendula Ekstrakt [Embalaža Specifikacije]: 10 ml (steklenice);

30 ml (steklenice);

100 ml (steklenica);

250 ml (plastenka);

500 ml (plastenka); Videz: tekočina rjava

Specifikacija: 500 ML

Shranjevanje Navodila: Po odprtju hranite na hladnem in suhem mestu pri sobni temperaturi, proč od neposredne sončne svetlobe.

[Pregled]

Calendula , znan tudi kot ognjič , calendula , letna rastlina , Asteraceae (Asteraceae) dicotyledonous (Dicotyledones) obrati , v začetku 17. stoletja, ljudje v Evropi in zda, takoj calendula zdravljenje " kuga in kuga ." medicine je imel svoj obrat sestavine, s protibakterijsko aktivnost .Cvetni listi prisotnosti izločljivih olje, glavna sestavina calendulin, citral, nerol, citronellol, limonene, geraniol, vsebnostjo eručne kisline , itd., rastline, ki vsebujejo Karotenoidi, saponins, flavonoidi, physterols, sluz, triterpenes, smole in drugih aktivnih sestavin.Protivnetne in antibakterijske učinke , ki se pogosto uporabljajo v proizvodnji blage poškodbe , razjede, ekcem, vnetje kože in drugih delov mazilo v .

Calendula ekstraktno olje za občutljivo kožo, tam so pomirja vnetje in otekanje kože učinek.Američani kot calendula olja, kot suho kožo vlažilno nego kože.

To je dejal, da Britanski res radi pijete čaj, ognjič , calendula so razmišljali o učinkovitosti zdravljenja glavobola in toothache , calendula olj sivke olje za pse kožne bolezni , pes osvežujejo.

[ Ukrep]

Osebe , odpravlja otekline , olje je bil njegov bolj pomembno vlogo.

[Uporabi] doda vodni fazi , kot je na primer priprava kreme in tako naprej. [ Spomnite ] Ta izdelek je predmet dolgoletno padavin , je normalen pojav , dobro pretresite pred uporabo. [Navodila]

Krema za zaščito pred soncem ali kategorija izdelka : priporočena uporaba za 5%.

Kreme, losjoni : predlaga, da dodate 3 do 8%.

Bistvo tekočine: priporočamo dodajanje 5% do 8%.

Izdelki za lase : priporočamo dodajanje 1% do 5%.

Vlažilni losjon : priporočamo, da dodate 3 do 8%.

Gel ali masko : Predlagana dodajanje 5% do 8%.

Gel, ki tvorijo agent se lahko uporabljajo neposredno ali preprosto emulgator gel , losjon , make-up vode . [Referenčne Formulacije 1 ] Calendula Losjon Ginkgo naravno staranje

Calendula ekstrakta 5ml

Izvleček ginka 5ml

Rose Hydrosol 40ML

Kompozitni 2ml vode vodnik

Proizvodni Metodi: mešanica neposredno na kožo.

[Referenčne Formulacije 2 ] Calendula krema sanje noč

Materiali :

Avokadovo Olje 30ml

Čebelji vosek 15g

Kakavovo maslo 15g ( 15g kokosovo olje se lahko uporablja namesto )

Rose Hydrosol 60ml

Medicinska sestra sadja, olja, 38ml

Kadilo 1ml

Rose eterično olje 1ml

Calendula ekstrakta 5ml A, kakavovo maslo, avokadovo olje bo čebelji vosek karitejevo maslo skupaj v gtk vode, ki ločuje ogrevana .

B, dolgo se je pridružil hydrosols in calendula ekstrakta, vmešajte v kremo države .

C. vzeti vroče lonec, dokler temperatura ni vroče , dodamo olje v steklene steklenice, Mešamo, dolgo mešamo v hladilno vodo in olje, ne bodo ločeni .

Kupec Nasveti

1. Smo prodanih proizvodov, so v kozmetični razred, le za zunanjo uporabo, ne more jesti.

2. Z občutljivo kožo, prosimo, bodite zelo previdni.

3.Eteričnih olj ne morejo sprejeti ustno.

4.Zaprt pokrovček, ki se nahaja v napo, hladen in temen prostor.

5.Olje ne more nadomestiti zdravil.

6.Bolniki, ki trpijo zaradi visokega krvnega tlaka, krči, živčevja in bolezni ledvic, prosimo, uporabite pozor pred uporabo aromaterapija je najbolje, da se posvetuje z terapevt.

Zakaj Izbrati Rastlin Darilo ?Obrat Darilo Narave & Visoke Kakovosti Skrivnost.Obrat Darilo je naravni rastlinski eterično olje, proizvodnja podjetij,GMP proizvodnjo, delavnica,uvožene opreme,pridobivanje tehnologije,veliko nacionalne varnosti potrdilo o inšpekcijskem pregledu,držijo naravnih & visoko kakovostnih eteričnih olj povratne informacije strank.

Rastline Darilni izdelki varnost za odkrivanje.

Odlični Učinki Eteričnega Olja.

To lahko šli hitreje kot navadne nego kože, izdelki za 70-krat.Spodbuja obnavljanje celic.Popravilo poškodovanih celic, tkiv.Vlage in polepšajo kožo.

Nasveti Eteričnega Olja .

Za zunanjo uporabo.Čisto eterično olje, ki je ni mogoče nanese neposredno na kožo.zaradi čistosti čisto eterično olje je 100%,Je treba mešati z bazno olje za uporabo.(moral bi bris eterično olje sivke in čajevca, olje za majhno območje.) Če je vaša koža je občutljiva, ali ste alergični na aromo,ki Jo je treba storiti za alergijo na test .Preskusne metode:Dobro zmešajte kapljico čistega eteričnega olja z 3 kapljice bazno olje uporablja malo, za uho ali za vonj.To ne more nadomestiti zdravil.Nosečnice in ženske v času menstruacije emisij je s previdno.ženske v zgodnjih fazah nosečnosti ne uporabljajo eterična olja za masažo ali kopanje.Pozorni na količino uporabe.uporabite ustrezno količino to .Pretirana uporaba bo težko breme za telo.To je treba hraniti v temni steklenici.izogibajte se močno svetlobo in toploto .Hranite ga pri sobni temperaturi.Ne daj v hladilnik.Hranite zunaj dosega otrok.Ne dajo eterično olje v posodah, ki so lahko topne ali so barve v njih.Dal eterično olje iz nerjavečega jekla , Stekla ali porcelana, da razredči.Pomarančno eterično olje je fotoobčutljivih(Pomaranče,Bergamotke,Grenivke in Limone),bo za večkratno aktiviranje e kožo, občutljivo na UV.Za zaščito pred soncem in nočno uporabo priporočamo.

Losjon / toner razvrstitev drugi losjon / toner
kozmetika funkcija stopinj sveže, blage
kozmetike, efficacies anti občutljive, popravilo škode, pomirja / anti občutljivih
comfortableness kozmetika funkcija uporabite učinek
Kozmetika efficacies antibiotik anti-inflammatory
Blagovna Znamka Obrat Darilo
Kozmetika specifikacija normalno velikost
kozmetika stopinj, funkcija sveže 100% dolgo vztrajal stopnjo uporaba oglatih lahko semaphoring
Postavka Vrsta Eterično olje
kozmetična sestavina druge sestavine
Eterično Olje Vrsta Hydrosol
primeren za vse tipe kože kožo
Sestavine 100% čisto rastlinsko Calendula ekstrakta

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni