PRENOVLJEN PRINT HEAD BC-11E tiskalna glava ZA CANON BJC-85 80 70 BJC-55 BJ-30 tiskalnik deli

Nov izdelek

€11.83

€13.14

-9 %

Na zalogi

Oznake:

inkjet tiskalnik tekoče, 1000 Mb / s, canon glavo, 940 hp tiskalna glava, hp m275, ce310a, tiskalniški strežnik wifi, črnila inkjet tiskalnik, canon glavo tiskanja, 88 hp tiskalna glava

BREZPLAČNA DOSTAVA OD SHENZHEN/HONGKONG

PRENOVLJEN PRINT HEAD BC-11E TISKALNA GLAVA ZA CANON BJC-85 80 70 BJC-55 BJ-30

Prenovljen

PREIZKUSILI V DOBRIH DELOVNIH RAZMER

PACKAGE: 1PCS

1. Sporočilo ali plačilo mora biti izvršeno v roku 7 dni po dražbi zaprta.Če ti pogoji niso izpolnjeni, prodajalec si pridržuje pravico, da odpade na dražbi.

2. ČE ste naročilo manj kot 3 kos, bomo to ladjo, za SINGAPUR Pošti ali Kitajska Post Mednarodno Ekonomijo Air Mail , Da vas bo 3~22 delovnih dni,Različne države Različne čas dostave.Če vaše naročilo presega 3 kos, bomo izberite EMS.ČE POTREBUJETE HITREJE PREVOZNIKA, SE OBRNITE NA NAS ZA UPS/DHL/EMS POPUST .PREDLAGAMO, EMS.

3. Če kupec želi, da se vrnete v ne-odprite pogoj, kupec mora plačati stroške prevozov od nas, da se kupec in vrnitev ladijskega stroškov.prosimo za razumevanje.večina naših izdelkov so drage, če vam ni treba, prosimo ne odpirajte.hvala.

4. Naše Povratne informacije Politike: redno, gremo skozi naše povratne informacije, datoteke in pošlji povratne informacije za vse tiste, ki so vložene povratne informacije o nas.Ta politika zagotavlja, da vsakdo dobi ustrezno priznanje in omogoča, da je postopek nekoliko lažji za obe stranki.Če ste zadovoljni s transakcijo z nami, prosim, pustite komentar na naša datotek in bomo prepričani, da reciprocate, ko bomo naših novostih.Pred objavo negativne povratne informacije, prosimo, kontaktirajte nas, da bomo lahko dela, ki ga ven.Negativne povratne informacije, ne pomaga reševanje problemov.

5. Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, pošljite sporočilo, da nas pred dajanjem ponudb.

6. Mednarodni kupec bo odgovoren za kakršno koli morebitno po meri, dajatve, ali posredniško provizijo,še posebej ste iz Nemčije.Pošljite vaš ladijskega pouk/zahtevo za plačilo.

Blagovna Znamka CaoDuRen
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni