Brezžični Mikrofon Slušalke UHF Ročni Zvočnika Nastavite z Mikrofonom šumov Lahki Žične Slušalke Vroče Prodaje

Nov izdelek

€12.11

€16.59

-27 %

Na zalogi

Oznake:

klasična glasba, mikrofon za zmanjševanje hrupa, konferenca slušalke, prosound uhf brezžični mikrofon, krznen mikrofon, vocopro uhf brezžični mikrofon, mic veter, vintage uhf brezžični mikrofon, microphon za telefon, baesus s06

Opis:

1. Ne podpira mobilni telefoni/Mac/prenosni računalniki,-najnovejše nadgrajeno brezžični mikrofon slušalke sistem: uporaba naprednih UHF brezžični prenos tehnologije.Zagotoviti stabilno brezžično povezavo 160 metrov (50M) v odprtih območjih.Primeren za učenje, nastopov, konferenc itd.

2. Ročni Mikrofon: mikrofon se lahko uporablja tudi kot ročni mikrofon, omogoča, da se premaknete okoli, bolj svobodno in kažejo poudarki ali pomembnih dejstev, zelo primerna za fitnes trenerji, učitelji in plesne inštruktorji.

3. Enostaven za Uporabo: Prosim, vklopite stikalo za vklop oddajnika in sprejemnika, modra lučka utripa približno 2 sekundi, indikatorska lučka preneha utripati po tekmi uspešno, in nato uporabite jo lahko, brez kakršne koli druge dejavnosti.

4. Široko Kompatibilnost: UHF brezžični mikrofon se lahko uporablja z glasovno ojačevalnik/high-power zvočnik/prenosne pa sisteme/mešalnik/karaoke mikrofon zvočnik sistem.Ponujamo tudi kartice s 3,5 mm 6,35 mm, da vam bo več možnosti.

5. Polnilna Brezžični Mikrofon: mikro USB kabel lahko zaračuna brezžični oddajnik in sprejemnik hkrati, to traja približno 2-3 ur in delovni čas približno 6 ur po tem, ko je polna.Ne boste morali zamenjati baterijo, se redno.

Specifikacija:

Občutljivost: 39dB±1dB

Avdio odgovor: UHF720-820MHZ

Frekvenčni odziv: 0HZ-23000HZ

Polnjenje napetost: DC5V300MA

Čas polnjenja: 2-3 ur (priporočljivo)

Mikrofon: eno-točkovni kapacitivni

Popačenja: 0.5@0HZ

Občutljivost: 39dB±1dB

Efektivna razdalja: 50 m

Uporabite čas: glede na dejansko stanje

Barva: črna

Primeren za: telefonski ojačevalec/high-power zvočnik/prenosne pa sisteme/mešalnik/karaoke mikrofon zvočnik sistema, itd.

Seznam Vsebine:

1 X Sprejemnik

1 X Slušalke

1 X 6,35 mm Adapter

1 X USB Kabel za Polnjenje

1 X Marker Goba

1 X Uporabniški Priročnik

Polar Vzorci Uni-directional
Poreklo CN(Izvora)
Sporočilo Brezžično omrežje
Postavka Vrsta Visoka Kakovost
Blagovna Znamka Rondaful
Paket Da,
Slog Drugo
Pretvornik Kondenzator Mikrofon
Podpora Dropship/Trgovina/Epacket
Številka Modela 2 In1 Brezžične Slušalke, Mikrofon
Uporaba Konferenčni Mikrofon
Nastavite Vrsto En Mikrofon

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni