SPI RGB Pametne Glasbe krmilnik 5-24V sanje barve za nadzor 250pixels za 5050 ws2811 ws2812b led trakovi moduli strune

Nov izdelek

€21.07

€27.01

-21 %

Na zalogi

Oznake:

led linearni vgradne, led trak ws2811, sanje led trakovi, strip ws2811, 12v ws2811, led trak progi, nadzor rgb wifi, aluminij ekstrudiranje led, 20 cm led bar, kontrolna lučka led trakovi

Glasba krmilnik 5-24V SPI RGB Smart sanje barve za nadzor 250pixels za 5050 ws2811 ws2812b led trakovi moduli strune

opis izdelka:

1.Pregled

"Power-in-pojdi" inteligentni krmilnik lahko samodejno preklopi iz glasbe, nadstrešek način za splošno nadstrešek način z določitvijo vhodni signal.In to se lahko spremeni samodejno, na tisoče oblik z internimi algoritem.

2.Tehnični parametri

1. Delovna temperatura: -20 - 60

2. Obratovalna napetost: 5V – 24V

3. Izhod signala: SPI signal, 250pixels; uporabljajo svetilke noge: WS2811/WS2812.

4. Porabo energije:

5. Velikost izdelka: 81mm x 51mm x 23 mm

6. Izdelek neto teža: 58g

3.Uporaba ugotovitev

1. Skozi različne svetlobe kombinacija oblike svetlobe bar, niz luči in točka-vir svetlobe, v kombinaciji z vzorcem postavitev, prilagojeno učinek mogoče doseči.

2. Krmilnik je splošnega tipa, in mora biti združljiva z različnimi vrstami glasbe.Krmilnik je razlika vrsti odvisna od intenzivnosti vhodni signal.Če intenzivno svetlobo, sprememba je potrebna, glasnost povečate do največje, in zvočnik se prilagodi vgrajen nadzor glasnosti funkcije zvoka.

3. Priporočljivo je, da uporabite šibki svetlobi ravni, varnostno svetlobe v popolni temi in ohrani primerno razdaljo, tako, da se prepreči oči nelagodje.

4. Avdio kabel dolžina je različna v namestitev in izdelek je avdio kabel se uporablja predvsem za testiranje delovanja, in je priporočljivo, da izberete bolje-performance avdio kabel s maskiranje funkcij, da bi dobili boljšo kakovost zvoka in preprečevanje kabla za zvok, zvok, ki ga povzroča antene učinek.

5. Upravljavec prejme vhodnega signala iz dveh levo in desno poti, in samo en kanal vhoda bo bistveno zmanjšala učinek svetlobe spremeni.In SEM, da SEM 3.5 mm audio kabel uporablja tri faze stik z dve-channel načinu, in je ne uporabljajte štiri faze stik z mikrofon mode.

6. Izhod dva načina z eno-do-dve audio vizitko ali v eno-do-dve nekaj vrstici neposredno iz predvajalnika za krmilnik in zvok.Ne uporabljajte eno-do-dve lotus osebo, ki ločeno rezultatov levi in desni kanal, ki vodi do samo enega kanala vhod krmilnika in zvok.

7. Da bi bolje držijo izviren stil glasbe, audio pridobitev upravljavec sprejme 3.5 mm audio kabel vhod, namesto zbiranje zvoka prek mikrofona.

8. Upravljavec industrijskih sposobnost je omejeno, zato je signal za ojačevalec je potrebno razširiti signal linije ali multiplexed izhod.Signalni ojačevalnik lahko odkrijete moč med svetlobo palice različnih napetosti, delitve signala med svetlobo palice različnih napetosti.

4.Obvestilo

1. Izogibajte se uporabi v vlažno okolje, izogibajte se kontaktu z vodo in druge tekočine.

2. Uporabite izdelek stran od magnetnega polja.

3. Ne pustite, da otroci dotik napeljave, tako da se prepreči škodo, ki jo povzroči izdelek vmesnik in napeljave napake.

4. Non-strokovne osebe je prepovedano odprto školjko.

5. Izdelek videz uporablja material, kovinski, tako rje zaradi praske, površinski sloj piling in zemeljski kovinski oksidacijo presegajo obseg garancije.

Moč 75w
Certificiranje CCC
Max. Moč Naložiti 75-vatne žarnice
Blagovna Znamka HCSOYES
Postavka Vrsta RGB Controler
Garancija 2 Leti
Material Aluminij
Vir Napajanja DC
Daljinsko Razdalja .
Controled Metoda SPI
Napetost 5-24V
Značilnosti sanje glasbe controlle
Številka Modela M&D glasbe krmilnik
Nihanje frekvence .
Način Povezave žična povezava
Primerno Osvetlitev za 5050 ws2811 ws2812b led trakovi

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni