Ženske Harajuku Vezene Žerjav Bomber Jakno Rdeče Modre Satenast Videz Delovna Halja Spominek Sukajan Jakno Plašč Ženski Outwears

Nov izdelek

€19.94

€41.55

-52 %

Na zalogi

Oznake:

sivo jopico delovna halja, delovna halja renault, modrega jeansa, vezenje jakna ženske, delovna halja dolgo ženske, sayan bomber jakno, jakna sukajan, baby bomber jakno, sukajan, plašč dinozaver

Opis: Kontrast Bomber Jakno z Vezenje Podrobnosti Velikost S = US 0-2 , Velikost M = NAS 4-6 , Velikost L = NAS 8-10 Nasveti: Prosimo, preverite velikost grafikona skrbno pred nakupom.Velikost Grafikona: S: Dolžina: 55 cm / 21.65 v Bankrot: 98cm / 38.58 v ,Ramenski+Rokav:70 cm / 27.55 v M: Dolžina: 56 cm / 22.804 v Bankrot: 102cm / 40.15 vRamenski+Rokav:71 cm / 27.95 v L: Dolžina: 57 cm / 22.44 v Bankrot: 106cm / 41.73 v ,Ramenski+Rokav:72 cm / 28.34 v Obvestilo: 1.Kot različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki lahko rahlo razlikujejo od spodaj slik. 2.Velikost je Aian Velikosti, Ne EU,ZDA,velika britanija Velikost 3.Prosimo, dovolite 1-3 cm(1 palec) se razlikuje zaradi ročnega merjenja.Za Vse Kupce ID:2989

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic .Pozitivne (5 zvezdic) je zelo pomembno za nas, prosimo, dvakrat premislite, preden pustite nam povratne informacije.

2. Če ne boste zadovoljni z našimi izdelki, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden se odpravite negativno (1-3 zvezde) povratne informacije ali naredite podrobno oceno.Bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.

1. Smo sprejeti AliPay Zahodne Unije, Moneybooker in TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Vse proizvaja so na zalogi.Plačate lahko neposredno.Obrnite se na nas v 24 ur, če imate kakršne koli težave, za plačilo.

1. PRIPRAVI POŠILJKO ČAS:

Zaradi imamo opravka z veliko naročil vsak dan, običajno bomo poskrbeli za pošiljko v roku 3-7 dni , prosimo, počakajte potrpežljivo in se opravičujem za neprijetnosti vas.

2. DOSTAVA NAČINA:

Mi pošljete svoje naročila prek CHINA POST AIR MAIL, če se odločite, brezplačna dostava, ampak žal mi je, ker smo donŕ€™t podporo brezplačno dostavo v nekaterih državah, kot so Angola Albanijo in drugimi državami, ki donŕ€™t podporo Kitajske Post Zraka Poštne storitve.

3. O DAVČNEGA

V večini primerov, kupec ni treba plačati carino.Bomo ugotovi kot darilo in nižjih vrednosti, da bi se izognili davka.Vendar včasih v nekaterih državah, carinik lahko strogo.Nismo odgovorni za vse carinske pristojbine; prosimo, preverite, carinske politike na svoje mesto.Če boste morali plačati carinske pristojbine, to je vaša dolžnost, da svoje države; kupec mora razumeti situacijo.Smo iskreno se opravičujemo za morebitne nevšečnosti.

OBVESTILO:

1. Če se odločite express ladijskega prometa, prosimo, da nam nudijo svojo pravilno telefonsko številko, da bi se izognili lokalni

post office can’t stik z vami, da poberem parceli ko je prispel.

2. Žal mi je, ker smo donŕ€™t podporo P. O. Polja naslov, prosim, pustite nam sporočilo za vaš pravi naslov, ko oddate naročilo.

3. Vaš paket vam bo dostavijo neposredno na vaš naslov, ampak včasih parcelo je potrebno greš na lokalni pošti, da poberem.Prosimo, da svojo številko za sledenje in vaše osebne izkaznice lahko prevzamete svoj paket v času, v nasprotnem primeru vaš paket bo poslan nazaj k nam.

1. PREKLICU NAROČILA

Lahko pa prekličete vaše naročilo, kadarkoli, preden je naročilo v obdelavi.Ko proizvod dobavljen, smo can’t sprejeti preklic ali zamenjavo naročila.Če želite preklicati naročilo, prosimo vrste izberite razlog, zaradi kupca ali drugega razloga.

2. DA, IZMENJUJEJO ALI POVRATNI

Če izdelek prejmete ni, kot je opisano ali nizke kakovosti, prodajalec obljublja, da boste lahko vrnete, preden bi zaključek (ko kliknete "potrdi Naročilo Prejeto" ali presega potrditev časovni okvir) in prejeli polno vračilo.Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača za vas.Ali se lahko odločite, da izdelka in se strinjate, se znesek za vračilo neposredno s prodajalcem.

Ovratnik O-Vratu
Rokav Dolžina(cm) Polno
Oblačila Dolžina Redni
Številka Modela 6072706
barve Modra / Rdeča
Podrobnosti 3 Z Žep
Postavka Vrsta Vrhnja Oblačila & Coats
Podrobnosti 5 Kontrast Rokavi
Slog Osnovna Jakno Plašč Ženske
Spol ŽENSKE
Vrsta Široko-vitka
Sezona Pomlad / Jesen / Zima
Material Poliester
Zapiranje Tip zadrgo
Podrobnosti 4 elastični rob
Blagovna Znamka Flectit
Dekoracijo Vezenje
Podrobnosti 1 Žerjav Embroideried
Hooded No
Vzorec Tipa Živali
Podrobno 2 Baseball Ovratnik
Debelina STANDARD
Vrste Vrhnjih Oblačil Jakne
Rokav Slog Redni
Velikost S / M / L

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni