35PC LJUBEZEN Banner valentinovo Poročno Photo Booth Rekviziti Klobuk Brke Ustnice Photobooth Rekviziti Stranka Dekoracijo valentinovo Darilo

Nov izdelek

€4.28

€8.24

-48 %

Na zalogi

Oznake:

Ljubezen, i love you, dan valentin, dekor, dar ljubezni, st valentin, smole ustnice dekor, valentin, prilagojene poroko rekviziti, brada false

Bullet Točk:

1、1. Material: iz kartona, ni enostavno, da bo raztrgala in zdrobljen, ne postavljajte ga v močni sončni svetlobi, ki je utrpela živahne barve

2、2. Paket vključuje: 35 kosov različnih vzorcev valentinovega foto kostume, lahko zadovoljiti vaš različne potrebe za vaše stranke.

3、3. Kako uporabljati: Opremljena z lesenimi palicami in lepilni trakovi, enostaven za montažo in dissembling, samo pritrdite karton za palico in nato uporabite trakove za fix za pridobivanje idealne učinek.

4、4. Stranka osnovna oprema: Prinesite veliko zabave ne samo za svate, temveč tudi za vaše sodelovanje, rojstni dan, diploma stranke, počitnice osebam, družinske obletnice, itd.

5、5. Srečno Valentinovo!Ustvariti zabavno vzdušje na vaše Valentines Stranka in spodbujajo svoje prijatelje in družino, da sprejme nepozabne fotografije.

Značilnosti:

1. Material: iz kartona, ni enostavno, da bo raztrgala in zdrobljen, ne postavljajte ga v močni sončni svetlobi, ki je utrpela živahne barve

2. Paket vključuje: 35 kosov različnih vzorcev valentinovega foto kostume, lahko zadovoljiti vaš različne potrebe za vaše stranke.

3. Kako uporabljati: Opremljena z lesenimi palicami in lepilni trakovi, enostaven za montažo in dissembling, samo pritrdite karton za palico in nato uporabite trakove za fix za pridobivanje idealne učinek.

4. Stranka osnovna oprema: Prinesite veliko zabave ne samo za svate, temveč tudi za vaše sodelovanje, rojstni dan, diploma stranke, počitnice osebam, družinske obletnice, itd.

5. Srečno Valentinovo!Ustvariti zabavno vzdušje na vaše Valentines Stranka in spodbujajo svoje prijatelje in družino, da sprejme nepozabne fotografije.

6. LJUBEZEN je zastava, z 2 metrov dolgi rdeči trak.

Specifikacija:

Ime: Valentinovo Poročno Fotografijo Rekviziti

Seznam Vsebine:

35*Bambusa Palico

60*Lepilo Pike

35*Grafike

vzorec Pismo
Padec ladijskega prometa Podpora
Številka Modela 35PCS LJUBEZEN Banner Poroko Photo Booth Rekviziti
Poreklo CN(Izvora)
Priložnosti Poročni & Posla
Material Drugo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni