50pcs Plastičnih Torba Krpo, Nakupovalne Torbe Hrano, Pijačo Pakiranje Pregleden Torto Vrečke Rojstni Potrebščine, Plastične, Darilne Vrečke

Nov izdelek

€13.19

€13.88

-4 %

Na zalogi

Oznake:

Darilo, torbico vrečko mat, nakupovalne vrečke plastične vrečke, custumized plastično vrečko, mimoza, večino vrečke pakiranje, paketnih plastičnih, plastične vrečke pakaging, sveže embalaže za pijačo, po meri nakupovalne plastične vrečke

1.Ime : 50pcs Plastično Vrečko Darilo

2.DIOD: 50pcs/veliko

3.Velikost: 20X30CM, 24X30CM, 24X37CM

4.Material: plastika

5.Oblikovanje: kot slika

Samo za plastične vrečke, ne polja, ne kruha .

Pošiljke :

1.Smo tovarni dobavitelja, če želite kupiti larege količina,ki smo vam bo dobro na debelo popust,če imate kakršnakoli vprašanja,prosimo, obrnite na nas pred plačati,hvala.

2. Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni po tem, ko smo potrdite plačilo.

3. Povejte nam, vaš pravi naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše element, ki temelji na vaš naslov Ali express, zato poskrbite, da je pravilno.

4. Običajno to traja 10-30 delovnih dni za prihod z Air Mail, in traja 3-10 delovnih dni, ki jih Express.Včasih bi bilo več, ker je slabo vreme, izguba časa v carinjenje.Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas.Če ne prejmete izdelek v roku trideset dni, se, prosimo, obrnite na nas in potem bom lažje spremljanje to.

Uvozne Dajatve,

1.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli nesreče, zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni za ladijski prevoz.

Blagovna Znamka icraft
vzorec Pismo
Material Plastični
Poreklo CN(Izvora)
Število Kosov 50pcs
Številka Modela B3-12~14
Priložnosti novo leto

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni