Hi-cilj, BL-5000 baterija za Hi-ciljna H32,V30,V50,F61,F66 iRTK GNSS RTK-GPS meritev

Nov izdelek

€30.41

Na zalogi

Oznake:

gp tracker, magnetni geodetski instrumenti, pole anketa, lov ciljev, baterije gps sokkia, postaja skupaj, rtk-gps, skupaj postaja strokovno, gnss rtk, 2 rtk-gps

Hi-cilj, BL-5000 baterija za Hi-ciljna H32,V30,V50,F61,F66 iRTK GNSS RTK-GPS meritev Opis Značilnosti: 100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti Hi-cilj, BL-5000 baterija za Hi-ciljna GNSS GPS geodetski Hi-ciljna GPS baterija je primerna za Hi-ciljna V30/V60/V90 mian motorja baterije Hi-targer V60, V90, GPS RTK gostiteljice baterija primerna za Haixinda/Huaxin Model:BL-5000 Napetost: 7.4 V, Kapaciteta: 5200mAh Max Polnjenje Napetost:8.4 Proti Prihaja z 12 mesecih garancijo proizvajalca Paket vključuje: 1pcs x Novo baterijo BL-5000 baterija za Hi-ciljna Dostava Politike

1. Bomo ladja vaše naročilo NASLOV v 72 urah po prejemu plačila potrdijo.Ne bomo ladja na soboto, nedeljo ali praznikih.

2. Dostava potrebujete približno 7 do 18 delovnih dni,včasih pa gre za 25-30 dni za oddaljenem področju.Ki je odvisna od tovora v različnih državah.Prosimo, da upoštevate spodnja tabela, ki prikaže podrobnosti čas prihoda v odstotkih: Večina Združene države amerike, Kanada, Avstralija, velika Britanija čas Poštnine treba o 7-18 delovnih dneh, Večina Azijskih in Evropskih držav dostava časa potrebujete o 12-30 delovnih dneh, oddaljenih področju Azijskih,Evropskih držav in Severne Amerike, Južne Amerike držav, ki bodo potrebovali več kot 30 delovnih dni, Kolumbija / Brazilija / Peru / Argentina itd držav, ki potrebujejo več kot 70 dni.Business Express, kot so EMS, e-EMS, DHL, Fedex, ect.Čas poštnine bo treba o 4-15 delovnih dneh, nekatere oddaljene področju, ne more zavarovanje čas poštnine. 3. Kot kupec, to je vaša dolžnost, da plača davka, ko opravite naročilo iz tujine.Naša cena ne vključuje davkov, DDV, ali drugih skritih stroškov.

4. Opomba: ne Bomo ladja element, ki ga želite Lokalni , Nigerija, Afriki in v nekaterih oddaljenih otoških držav.

Politika Vračanja 1. Nobenih težav z predmeta, ali niso zadovoljni s to postavko, nas kontaktirajte v roku 3 dni po tem, ko ste prejeli blago.Vračilo na voljo samo v roku 14 dni po 14 dni, samo popravilo.

2. Ne bomo odgovorni za kakršnekoli telesne poškodbe ali škodo, ki je / so rezultat kupec zlorabe.Kupec je odgovoren za plačilo vrnitev, ladijski promet pristojbina.Če je predmet, ki je poškodovan, ga lahko zamenja, enostavno vrnite v roku 2 tednov prihoda za polno nadomestilo, manj vsi ladijski promet in manipulativni stroški).Predmete treba vrniti z vsemi dodatki in originalni embalaži.Sicer pa ni zamenjava bodo izvedena.Za vse vrnitev izdelki MORAJO stranke obrnite na nas za vračanje naslov.

3. Vrnitev ladijski promet pristojbina je odgovoren kupec, razen če vrnitev je zaradi naše napake.In vsi, ki NISO prodajalec vrne napako za vračilo veljajo za 20% ponovne naselitve pristojbina.Kupci plačati poštnine na lastne stroške, da se vrnete izdelkov za zamenjavo ali vračilo kupnine.Bomo biti odgovorna za poštnino zamenjave.Vračila bodo izvedena po prejemu vrnjenega artikla.

Povratne informacije 1. Če ste nezadovoljni zaradi katerega koli razloga, prosimo, da ne bo hitro zapustiti negativnih/nevtralna povratne informacije.Smo trdo delati, da poskrbite, da VSAKA STRANKA 100% ZADOVOLJNA in odpravite vse težave za vas.

2. Če ste zadovoljni z izdelkom, ki ste ga prejeli,prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije.

3. Naša prva naloga je, da poskrbite, da boste zadovoljni z vsako transakcijo.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli 1 ali 2 ocen, negativne povratne informacije, ali odprite katerega koli spora.Ko naletite na kakršne koli težave v poslu, se, prosimo, obrnite na nas preko Centra za Sporočila, ki smo vam bodo odgovorili v roku 24 ur v delovne dni.

Delovni Čas 1. Delovni Čas: od ponedeljka do sobote, ne vključujejo nedeljo ali praznikih.

2. Če imate kakršne koli težave, smo pripravljeni, da vam pomaga.Prosimo, kontaktirajte nas pred pusti nobene povratne informacije.Bomo poskušali naše najboljše, da odgovori na vaša e-pošto v roku 24 ur na delovni dan.

DIY Dobave ELEKTRIČNI

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni