JFUNCY Jeseni, Pozimi Ženske, Debeli Puloverji Priložnostne Svoboden Coats Ženska Long Sleeve Hooded Majica Natisnjeni Runo Šport

Nov izdelek

€7.32

€12.19

-39 %

Na zalogi

Oznake:

w213 nalepka, kuverta, w213 auto dežnik, kovinsko ploščo mangas, w218 mercedes benz, w213 auto logotip led, w215 ogljikov filter, w213 kemični svinčnik, w212 e350 oljna črpalka, kovinske plošče znanih

Prijazno Opomnik:

Velikost grafikona je lončeno oblačila velikosti, kažejo, da kupec izbere velikost 2-4 cm večji od vaše dejanske velikosti telesa.

Prosimo, strogo upoštevati velikost grafikona, da izberete velikost.Ne izberite neposredno po svoje navade.

Velikost lahko imajo 1-2 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razsvetljave in zasloni zaslon, dejansko elementa barve se lahko rahlo razlikujejo od slike.

? Dostava Pripravi čas zagotavljamo, da pošlje blago v roku 3-5 delovnih dni po plačilu potrditev razen za počitnice. ?Sledenje paket, ki Ga lahko spremljali vaše paket na tej spletni strani: www.17track.net ?Da zaščito se čas izteka Prosimo, da nas kontaktirate, da se razširi vaše naročilo zaščito čas. ?Paket, ki ga ni mogoče dostaviti, Če ne morete prejemati izdelek po 60 dneh, ali carinski pridržite / dostava preklicano / parcela vrnili / in drugih razlogov.

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, Mi bo vsa naša prizadevanja za rešitev problema. ?Prišlo je do težave z izdelkom prejeli, Prosimo, obrnite na nas prvič, vam bo vse v naših prizadevanjih za rešitev problema.

Celotno prodajo / Dropshipping Na debelo, vam bomo ponudili popuste ali brezplačno fast shipping, ki traja le 5-10 dni, da pridejo.

Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.

Vrsta Tkanine Flis
Material Poliester
Teža 0.5 KG
Blagovna Znamka JFUNCY
Vrsta Puloverji
Hooded Da,
Številka Modela WTHHD159
Slog Priložnostne
Poreklo CN(Izvora)
tkanine sestava 30% Bombaž 70% Poliester
Rokav Slog Redni
Starost Starosti 18-35 Let
Oblačila Dolžina Redni
Rokav Dolžina(cm) Polno
Ovratnik Hooded
Vzorec Tipa Tiskanje
Debelina Debele (Pozimi)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni