10pcs Metel Notranji Flex okvir Torbico Torbica 14x100mm Za Izdelavo Torbici

Nov izdelek

€6.78

Na zalogi

Oznake:

vibrator ivo, ivo propeler, flex okvir, ivo watch, flex okvir torbici, airsoft torbica, flex torbici, vrečko zaponko, vrečko vrečka, zaponko torbici

10pcs Metel Notranji Flex okvir Torbico Torbica 14x100mm Za Izdelavo Torbici

prodajno mesto Material: železo Velikost: 14x100mm Barva: nickle Embalaža:1 vrečko = 10pcs

Dostava

1. Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni po tem, ko smo potrdite plačilo. 2. Prosim, povejte mi, vaš trenutni naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše element, ki temeljijo na vašem Depozitni naslov, zato poskrbite, da je pravilno. 3. Pred naročilom vas prosimo, obrnite na nas, da potrdite svojo prednost pošiljke način.Običajno traja 7 dni 4. Včasih bi bilo več, ker je slabo vreme, izguba časa v carinjenje.Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas.Če ne prejmete izdelek v roku trideset dni, se, prosimo, obrnite na nas in potem bom lažje spremljanje to.

Politika Vračanja

1. Manjkajoče ali poškodovanja izdelek, se najprej obrnite na nas, preden odprete spora.Se bomo odzvali hitro in dal zadovoljive rešitve.Hvala! 2. Prosimo, da izdelek v izvirno stanje in slikala kot dokaz za vračilo ali zamenjavo. 3. Človek škode, uporablja se postavka ni bila sprejeta.

Sprejeti prilagajanje

1. Število barv po meri mora biti več kot 5000pcs, po meri barve ponudbo.Morda boste morali plačati določeno vzorec pristojbina.Vzorec pristojbina je približno 30$-100$. 2.Minimalna količina za naročilo po meri slogi je 10000pcs.Morate zagotoviti risbe ali vzorca.Plesni odpiranje bo nastala plesen pristojbine.Plesni pristojbina je približno 50$-300$

Povratne informacije

1. Prosimo, potrdite prejema blaga po tem, ko ste jih dobili. 2. Če imate kakršno koli vprašanje za izdelke boste prejeli, prosimo, obrnite na nas v času in bomo poskušali naše najboljše, da bi rešila težave in da ste zadovoljni. 3. Prosimo, da nam pozitivne povratne informacije.Hvala za vaš čas!Dobrodošli spet obiščite!

Material Kovine
Teža 6.8g
Blagovna Znamka IVODUFF
Številka Modela ivo-031
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Lahki Organizatorji

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni