Samodejni Pokrov Motorja Nalepke Šport Stripes Styling Avto Kapuco Bonnet Proge Dekor Nalepke, Vinilne Nalepke Za Ford KUGA Pobeg

Nov izdelek

€9.22

€10.84

-14 %

Na zalogi

Oznake:

ford kuga 2013 predalčni, ford mondeo shift, nalepke ford, auto radio ford focus 2008, ford focu, kuga, pobeg ford focus, ranger nalepka, ford kuga, shelby nalepka

Samodejni Pokrov Motorja Nalepke Šport Stripes Styling Avto Kapuco Bonnet Proge Dekor Nalepke, Vinilne Nalepke Za Ford KUGA Pobeg Opis : 100% Nov (nikoli še ni bil uporabljen ali je nameščen) Material : iz visoko kakovostnega pvc Nalepke [ Izdelka dobo do 2 let na Vozilo ] Nalepke, ki prihaja z jasno prenos papir prosojnice Paket Vključuje :1 komplet Opomba : Nalepke morajo biti odrezana, ko je nameščena.Priporočamo, da decals opremljena s strokovnjaki.

Politika Vračanja 1. Prosimo, preberite našo Politiko Vračanja premislite, preden kraj, da. 2 .Brez povratka bo sprejemljivo več kot 14 dni po package mogoče.Št zahtevek se lahko vloži več kot 14 dni po tem, ko je bil paket dostavljen.se nemudoma obrnite na nas.če imate kakršne koli težave z izdelkom. 3. Samo neustrezne in nepravilne postavka bo treba zamenjati, Prosimo, predložite jasno fotografijo predmeta, ki ste jih dobili tako, da smo lahko to izmenjavo. 4. Smo zelo priporočljivo, strokovno montažo za vse izdelke, navodila za namestitev, ki niso vključeni v nekaterih izdelkov.če je predmet, ki je trdil, da niso sposobne, strokovne dokazilo ni potrebno. 5. Opozorilo : Prosimo, preglejte izdelke skrbno pod prevoznika oči ob prihodu, ni poškodovan zahtevek bo počaščen nad 3 dni po dostavi.če je predmet, je najti poškodovanih ob prihodu, prosimo, da zavrne podpis v njem in zajemite fotografijo problema, bomo datoteko škodo, ki trdijo, da ladjar.Po zahtevek potrjen, bomo ponovno poslati novega, da kupec. 6. Kupec je odgovoren za vrnitev stroški poštnine so v vsakem primeru, Dostava, predajo stroški so nevračljive v vsakem vrniti primeru.Stik z nami, Hvala za vaš čas, če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate.vam bomo odgovorili v najkrajšem possiblle.hvala, ker ste.

Povratne informacije Upam, da ste srečni čas, nakupovanje v naši trgovini.in lahko delite z nami.Ne bodite sramežljivi, da pustite povratne informacije, svoje pozitivne povratne informacije, se bo naša največja nagrada.Če imate kakršna koli mnenja, vas prosimo, da nas kontaktirate, hvala.

Nepremočljiva Nalepke Da,
Kategorija Nalepke
Element Širina 15cm
Ime Modela SPR-787
DIY Nalepka Da,
Zunanjost Decal Da,
Zunanjost Dodatki Da,
Model Oem
Embalaža Ni Pakirano,
Postavka Dolžina 110cm
Nalepke Umestitev Vodja
barve črna/srebrna/rdeča/bela
Postavka Premer 0cm
Poreklo CN(Izvora)
Auto spremenjene nalepke Da,
Design Besede
Vrsta Nalepke Karoserije
Nalepke za zaščito pred soncem Da,
Vrsta Materiala KK
Vrsta Lepilo Nalepke
Blagovna Znamka OwakeSped
Ne boli avto Da,
Postavka Vrsta Nalepke
avto spremenjen dodatki Da,
Postavka Višina 0cm
Zaščito avtomobila Da,

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni