Mijia Huohou iz Nerjavečega Jekla Žlico Hrane Razred 304 Nerjaveče Jeklo Mednarodno Certificiranje iz Nerjavečega Jekla Žlico za Xiaomi

Nov izdelek

€9.01

€12.87

-29 %

Na zalogi

Oznake:

huohou, mlin xiaomi, uradni xiaomi, multitool xiaomi huo nextool, xiaomi čevlji uradni trgovina, huohou nož, mijia, scx4300, žlico kave, mednarodni žanjec deli

1. Iz hrane razred 304 nerjaveče jeklo, sef, nerjavnimi, trajne in bo trajal dolgo.

2. Lahka struktura za vsakodnevno kuhanje ali družini stranka uporabo.Primerna za tekoča živila, kot so omake, juhe, enolončnice, vroče vina in več.

3. Izogibajte se higieno živil, ki jih povzročajo preostale kanalizacije v vrzeli po čiščenju.Enostaven za čiščenje, pranje v pomivalnem stroju, se prilagodijo ritem sodobnega življenja.

4. Odličen kuhinjski pomočnik, kot nalašč prazniki, rojstni dan, darila za družino, prijatelji ali kuhinjo ljubitelje.

5. Posebej zasnovan za juhe in enolončnice, ki je idealna za serviranje večje dele.

6. Velikost: 265x85x65cm, teža: 110 g.

Varno in trajno | Preprosta in lepa | Multi-purpose Varno in trajno | Preprosta in lepa | Multi-purpose ▪ Premium 304 hrana razred ▪ Nerjavečega jekla ▪ Enostavno čiščenje brez vidnih madežev. ▪ Silikonsko blazinico na dnu ,non-slip določitvi ▪ Poglobiti korito, da imajo več juha, in se lahko uporablja tudi kot začasno posodi.Specifikacija: ime Izdelka: Huohou iz nerjavečega jekla zajemalka pad Material: 304 nerjaveče jeklo, silikon Dimenzije: 169 X 128 X 13mm Teža: 142 g Seznam paketov: 1 x Huohou Žlico Mat Toplo Nasvetov: 1. Ne drgnite z jeklene kroglice ali drugih orodij, da bi se izognili praskanje po površini izdelka. 2. Za prvo uporabo, prosimo, očistite izdelek površino. 3. Prosimo, hranite ga izven dosega otrok.

4Pcs iz Nerjavečega Jekla, Jedilni pribor iz Srebra Servis Ustvarjalne Vilice, Nož, Žlico za Dom Poroko in Hotele tehnični podatki: Znamka xiaomi Ime namizni pribor set Materiala, Hrane iz nerjavečega jekla barva Srebrna velikost Nož: za 22,5 x 1,8 cm / 8.8 x 0.7-palčni

Vilice: 19.4 x 2,5 cm / 7.6 x 0.9 palčni

Žlica: 19.9 x 4.4 cm / 7.8 x 1,7 palca

Značilnosti:

Iz 304 in 402 iz nerjavečega jekla.Visoko trdoto in vzdržljivost.Odlična odpornost proti koroziji, rjo.

5A razred ogledalo poliranje, po 24 brušenje procesov in 6 poliranje.Čiščenje in classy videti, zaradi česar ti namizna postavlja vedno sije.

Veliko težo, velikost jedo pripomočki, Ti iz nerjavečega jekla srebrni imajo lepo težo, ki jim ne bo preveč težka in absolutno ne, šibek, oblikovana tako, da zagotavljajo dober prijem.

Paket Je Vključeno:

1 x set posode (Nož x 1, Vilice x 1, Žlico x 1)

Številka Modela Youpin
Blagovna Znamka NoEnName_Null

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni