Najnovejši Xiaomi Mijia Mi Oralno Irrigator Zobni Flusher Visoko Frekvenco Impulzni Pretok Vode Stabilizaciji Napetosti 4 Prestavi Ravni, 200 ml

Nov izdelek

€40.70

€54.26

-24 %

Na zalogi

Oznake:

mijia vode flosser, soocas vode, flosser vode, mijia Ustni Irrigator, mijia čevelj, mouthwash xiaomi, mijia ustni, flosser xiaomi, zavezat xiaomi, mi xiaomi

Globinsko Čiščenje

Nepopolne čiščenje zob in gingival sulcus je krivec za ustne bolezni, kot so zobna gniloba in gingivitis.Navadne zobne ščetke in zobne flosses so težko globoko odstraniti zobne umazanijo, in impulzni pretok vode, ki jih ustvari zobni flusher lahko prodrejo v zobe in gingival sulcus, pranje proč ostanki hrane, in prepreči ustne bolezni.

Interdental Gingival sulcus

"Hardcore" moč, učinkovito čiščenje

Opremljen z novo ogljikovih krtačo inteligentni permanent magnet motor, z vodo pod pritiskom do 140PSI * lahko ustvari kot 1400 krat / minuto visoke frekvence pulzirajoče vodni stolpec *, prodrejo globoko v prepad zob in ustne votline, hitro pranje proč ostanki hrane in zaščito dlesni.

Stabilizaciji napetosti sistem

Z uporabo edinstvene stabilizaciji napetosti sistema se lahko nadzor stabilen izhodni tlak vode, tako, da je udarec lahko izhod močne in močne impulzni pretok vode pod nizko moč, in še vedno ohraniti osvežujoče doživetje.

Strokovno šoba natančno čiščenje

Premer standardnih šob, je tako majhen, kot 0,6 mm, ki se lahko enostavno shuttle med zobe in natančno čiščenje zob in mrtvih kotih ust.Globinsko čiščenje zob lahko učinkovito preprečevanje zobne težave, kot so zobna gniloba in gingivitis.

4 strokovno šobe

Srečali različne ustne potrebe | Standardni nastavek je Primeren za vsakodnevno zob čiščenje, globinsko čiščenje interdental in posteriorni molarno umazanijo. | Jezika čiščenje šobe za Čiščenje jezika krzno dnevno in obdržati dih svežega. | Ortodontskega šoba Z oklepaji so za stranko, in živilske ostanke, v oklepaji so odplavilo. | Periodontal žep šoba Je lahko globoko očistijo v 6 mm zobni torbe, primerna za gingivitis in periodontal bolnikov.

Izpolnjujejo ameriška FDA standardi

To je v skladu z ZDA FDA hrane, drog in varnostne standarde in se uporablja za stik z živili materialov razreda, ki so varni in se lahko uporablja z zaupanjem.

4-speed mode s spominom

S vzorec memory funkcija vsakič, ko ga vklopite, se je vaš najljubši način. | Strong način Močno tlak vode, globoko čiščenje interdental, dead-end trdovratnih madežev. | Standardni način Standard tlak vode, učinkovito čiščenje, primeren za večino ljudi. | Občutljiv način, Nežen tlak vode, ki je primerna za začetnike in ljudi z občutljivo usta. | Pulz načinu Frekvenčno pretvorbo impulz tlak vode lahko masažo dlesni in lajšanje ustni krvavitev.

Smart 2 minuto izklopite pozoren vsak trenutek

Ko je stroj vklopljen za 2 minutah, teether bo samodejno preneha delovati, da bi se izognili uporabnika suho gorenja škodo zaradi pozabil, da izklopite stroj.

200 ml visoke zmogljivosti rezervoar za vodo

V 200 ml visoke zmogljivosti rezervoar za vodo se lahko napolnijo z vodo, enkrat, da bi zadovoljili potrebe čiščenja zob.

Odstranljiv rezervoar za vodo design za enostavno čiščenje in higiensko uporabo

Rezervoar za vodo in šobe so izdelani iz visoko prozornega materiala in umazanijo v rezervoar za vodo je jasno vidna.Snemljiv rezervoar za vodo design, ki je priročen za pravočasno čiščenje umazanije, prahu in druge umazanije v rezervoar za vodo, vodenje je suha in čista.

45 dni dolgo življenjsko dobo baterije *, ki ga morate imeti za stanje nedejavnosti ljudi

V 2200mAh litijevo baterijo je mogoče napolniti s Tip-C za 4 ure, in se lahko uporabijo za do 45 dni, ko je polna.To je priročno, da skrbi za potovanja in potovanja brez polnjenja. *Uporabite ga za 1 minuto v času in enkrat na dan.

Opremljen z šoba škatla za shranjevanje Higienično, dustproof in prenosni

Opremljena s šobo škatla za shranjevanje.Po izsekavanje zob, šoba se lahko odstrani in dal v škatla za shranjevanje, ki je higiensko in dustproof in prenosni.

Mogoče oprati s celotnega stroja ohraniti čisto

Mimo IPX7 nepremočljiva test, je mogoče oprati s celotnega stroja.Takoj operemo in da telo bele in prosojne.

4. Pogosta vprašanja

1. Kaj storiti, ko krvavitev dlesni?Prvič, uporabniki, ki uporabljajo zobne flushers ali občutljive dlesni se lahko pojavijo srbenje ali rahlo krvavitev.To je zato, ker gume niso bili uporabljeni za to čiščenje metoda za kratek čas.Občutljiv način je priporočen za prvič uporabniki ali občutljivih zob uporabnikov.Ta pogoj je običajno traja 1-2 tednih.Če je več kot dva tedna, pa lahko pomeni, da vaši zobje so nenormalno.Prosim, prenehajte z uporabo in se posvetujte s svojim zobozdravnikom. 2. Lahko ga odstranite računa?Zobni matematika ni mogoče očistiti z njim.Ustni irrigator se uporablja za učinkovito čiščenje zob in učinkovito preprečevanje zobne bolezni, kot so matematika in periodontitis. 3. Lahko, da ljudje nosijo oklepaji ga uporabljate?Da, Mijia ustni irrigator je opremljena z ortodontsko šoba za izključno oklepaji uporabniki, ki lahko globoko čiščenje preostalo umazanijo med oklepaji. 4. Lahko je rezervoar za vodo je treba odstraniti?Rezervoar za vodo na Mijia ustni irrigator je s snemljivo posodo za vodo, ki je primerna za pravočasno čiščenje umazanije ostanki v rezervoar za vodo in ohrani čisto in sveže, čisto okolje.

Članice Zbora Ready-to-Go
Žiro Xiaomi Mijia Mi Oralno Irrigator
Nadzor Kanalov 2 Kanali
Certificiranje NOBEN
Značilnosti Reža
Blagovna Znamka Xiaomi
Lestvica 1
Poreklo CN(Izvora)
Max speed Xiaomi Mijia Mi Oralno Irrigator
Številka Modela Xiaomi Mijia Mi Oralno Irrigator

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni