2020 Fashion Lace Nedelja Klobuk Roba Kupole Bucket Pokrivalo Ženske Eleganten Poletje Pomlad Prostem Zložljive laciness Plaža Pribor Kape

Nov izdelek

€4.27

€7.11

-39 %

Na zalogi

Oznake:

plaža pokrivalo ženske, porodniški bluze in zgornji deli oblačil za nosečnice, klobuk ny, ženski klobuki modi, ženske modne neckles 2020, kocka klobuk, bucket pokrivalo ženske, 2 akril dome, trava klobuk, morje, sonce klobuk

● Čipke Vedro Klobuk . ● Velikost: izobraževanje Odraslih ● Ena velikost za večino žensk ( 55-58 cm od headcircumference ) . ● Moda & Priložnostne. ● Super za pohodništvo,plezanje ,plaže in druge dejavnosti na prostem . ● Opozoriti:Ročno merjenje, tam je napaka približno 1-3cm ● Zaradi zaslon razlika, barve, lahko malo za razliko od tistega, kar pričakujete, vas prosimo, dovolite.Hvala, ker ste.

1.Prosimo, potrdite svojo NASLOV previdno, ko vam bo, da. 2.Izdelki so poslane iz Kitajske z letalom; večina držav dosega v 25-65 poslovanje dni. 3.Pišite nam, če ne morete prejemati izdelkov v 65 dni.In vas prosimo, da nas 3 delovnih dni za preverjanje nedostavljeno paket in razlog. 4.Če ste izbrali možnost dostave: China Post Navadne Majhne Paketni Plus , ni mogla zagotoviti sledenje podatkov po odhodu iz Kitajske, vendar ne skrbite, prav tako bodo prišli v vaši državi uspešno. 5.Če želite slediti element ' info celotnega seveda v realnem času, vas prosimo, izberite China Post Registrirani Letalski Pošti.In če še vedno imate kakršne koli težave, se obrnite na nas In bomo poskušali naši moči, da reši težavo namesto vas. 6.Velikost: Vse dimenzije so merjene z roko, je lahko 1-2 cm odstopanja. 7.Barvne Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Vendar, če mislite, da je izdelek, ki je prejel napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

1.Pozitivne Povratne informacije (5 Zvezdic) je za nas zelo pomemben(nimate prikazati slike), prosimo, dvakrat premislite, preden zapustijo povratnih informacij.Prosim, ne odprete sporu, da nas, Pls, da nas kontaktirate za kakršne koli težave. 2.Prosimo, kontaktirajte nas za Trgovino Jasli ali črke pred odhodom nevtralno (3 zvezdice) ali negativno (1-2stars) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši težave, in prosimo, da nam zaupajo.

Vrh Tip Campaniform
Vzorec Tipa Cvetlični,laciness
letni časi Pomlad/Poletje/Jesen
Spol ŽENSKE
barve črna,bela
Material Akril
Velikost glave 56-58 cm
Ime Oddelka Za odrasle
Postavka Vrsta Čipke Htas
Blagovna Znamka WZRYTTL
Številka Modela C062
Slog Modni & Priložnostne

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni