Eterično olje Mentha PIPERITA čisto in Naravno Quimiotipado | osvežujoč Mentol | Kakovost Ali Mentha ria | 15 ml

Nov izdelek

€5.76

Na zalogi

Oznake:

maca, ekstrakt, caiqing olje, dodatek, moški dodatek, kolk up olje, maca koren, cobra olje, kitajski mentol, poljub olje

V Poprove mete, eterično olje MARNYS® es 100% čisto in chemotipated, Ki je, je je dokončno sestavo in je 100% naravnega izvora, Poprove mete je bil pridobljen z vodno paro mrežo za destilacijo In ni bilo denaturirana ali mešajo z drugimi olji, ki zagotavlja lastnosti eteričnega olja.

V Poprove mete, eterično olje MARNYS® Vsebuje chemotypes: Mentol, menthona , Njena barva in videz je od svetlo rumene do zelenkasto rumene barve, značilnega okusa, Lastnosti, ki korist hrana okus.

V Poprove mete, eterično olje MARNYS® es o kakovosti hrane, kot Nalašč za aromatična in osvežujoča dotik v kombinaciji s svojo značilen pikanten okus.To lahko dopolnjujejo številne sladki recepti, ki poudarjajo Mint chocolate Chip.

Kulinarična uporaba poprove mete je veliko tradicijo v grško-Rimski kulturi, kjer je bil uporabljen kulinarične in za njene zdravilne lastnosti, še posebej v prebavnem področju, da bi se to priznava.

Blagovna Znamka MARNYS
Država/Regija Proizvodnji Španija
Poreklo ES(Izvora)
Postavka Vrsta Eterično olje
Sestavine 100% pure chemotyping poprove mete, eterično olje
Številka Modela 8410885082244
Eterično Olje Vrsta Čisto Eterično Olje

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni