418p. 73 Tortex standard mediatorjev 12 Kos, debeline 0,73 mm, Dunlop

Nov izdelek

€4.45

Na zalogi

Oznake:

dunlop peresom, fret pritisnite orodje, pick tortex, dunlop pick, dunlop kitaro, peresom, dunlop, dunlop tortex, dunlop mediator, jazz pick

418p. 73 Tortex standard mediatorjev 12 Kos, debeline 0,73 mm, Dunlop

Največ pomnilnika.

Nizko obrabo.

Iz ne-izgubi Tortex za dolgo življenjsko dobo in svetlo zvok.

Ti mediatorji so, ki jih uporabljajo najboljši glasbeniki po vsem svetu.Tortex mediatorji so načrtovani in izdelani tako, da jim dajejo lastnosti mediatorjev iz lupini želva.

12 mediatorjev v paket.

Standardni obrazec.

Debelina: 0,73 mm.

Prijatelji, če potrebujete edinstven specifikacijo, ki jo lahko uporabite za iskanje v trgovini, ali vprašajte nas vprašanje.Bomo zagotovo odgovor in našli pravi izdelek!

Dostava blaga je opravljena, podjetje sdek ali mail ruske Federacije.

Praviloma majhnih blaga (pribor) so poslali po pošti, velikih (orodja in oprema) se dostavijo za SDEC.

Da bi znižali stroške dostave, uporabite kuponi naši trgovini =)))

Pozor!!!Če v vašem kraju, nima točka izdaje SDEC, vam bomo ponudili dostavi na najbližji točki ali lahko, da v komentar, da se naročilo dostavi "do vrat".V tem primeru dostave, ki bodo plačane za vas, poleg tega po prejemu pošiljke.

O trgovini "muzsale"

Prodajamo blago iz uradnih predstavnikov svetovnih blagovnih znamk na ozemlju ruske Federacije.Mi smo delali na trg za glasbila in glasbena oprema od leta 2009. Stalna sponzorji all-ruski in mednarodnih tekmovanjih, kulturnih in izobraževalnih projektov.

Naše izkušnje vam omogoča, da vam ponudimo najbolj zanimivo blaga med veliko paleto.Vse blago garancije iz uradnih dobaviteljev.

Vse blago so zavarovane.To je velik plus v sodelovanju z nami.Naročite se na našo stran.Boste izvedeli prvi o novih izdelkov in dobra popusti prvi.

Srečno nakupovanje!

Lep Pozdrav, ekipa MuzSale

Blagovna Znamka dunlop
Vrsta Pick

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni