Nalepke Sestavljanke Za Odrasle Otroke DIY Sova Uganke Vsak Kos Je Žival Oblikovan Najboljše Darilo Izobraževalne Igrače Sestavljanke

Nov izdelek

€3.60

€6.00

-40 %

Na zalogi

Oznake:

las puzzle, neon puzzle, sova, puzzl, razvojno izobraževalne igrače, puzzle za odrasle lesene, harry potter 3d puzzle stavbe, bela sova puzzle, kompleks lesene sestavljanke, živali obliki sestavljanke

Podrobnejši opis:

Vzorec: Sova/Volk/Lev nalepke

Stavljenje velikost: 45*30 cm

Material: PVC

Opomba:to je Puzzle nalepke,ni Lesa, Sestavljanke, Označite opis:

1. Narava-tematskih puzzle igre-uživajte sproščujoče časa s to skrivnostno živali puzzle, naše puzzle nalepke so narejene iz majhne koščke obliki, kot so travniki in pašniki živali in ptic.

2. [Application površino]: To se lahko uporablja na kateri koli gladke in čiste površine, kot so stene, steklena vrata, okna, stekla, ogledala, omarah, itd.Ko so postala umazana, lahko grmišča njih;

3. Lahko spodbujajo oči-roke, koordinacije, izboljšanje koncentracije, potrpežljivost, logičnega mišljenja in spretnosti za reševanje problemov.Vas bo zmedlo ves dan rešiti možganov uganke te nalepke puzzle.

4. Iščete premišljen rojstni dan ali praznik darilo?Te edinstvene lesenih uganke so odlična izbira!Navedite vaše ljubljene ur zabave.

5. [Lastnosti]: DIY navdih, ta žival nalepka je enostavno prilepite, odstranljiva, večkratno uporabo in repositionable!Ni orodja, ki so potrebna, samo naredite sami!

Seznam Delov:

1*komplet nalepk

Opombe:

Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Feature3 nove ustvarjalne sestavljanke, uganke
Feature5 živali oblikovan uganke
Material PVC
Certificiranje NOBEN
Feature6 Dropshipping
Slog Živali
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela jigsaw uganke nalepke
Spol Unisex
Sestavljanke Slog 3D puzzle
Funkcija 1 Puzzle nalepke
Feature4 živalske uganke
Funkcija živali oblikovan puzzle z Nalepko
Opozorilo No
Feature2 PVC uganke
Starostni Razpon > 3 let

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni