Micro Bikini Izjemno Seksi G-String Mini Micro Bikini Vrh Trikotnika Strojenje Skozi Drobne Biquini Majhne Kopalke

Nov izdelek

€12.29

€24.10

-49 %

Na zalogi

Oznake:

extreme mikro bikini, olje tan, bela sexi bikini komplet, kopalke vrh, pareo pregleden bikini, kopalke, besede, ki izjemno, micro bikini, izjemno seksi mini micro g string bikini, pas bikini

Videti seksi, medtem ko športnih sami v tej Izjemno seksi bikini kopalke za ženske , Obrniti glave, kjer vsak!Funkcija:

- Drsno Nastavljiv mini Trikotnik Vrh brez blazine in linning.Vrh Vezi na Vratu in Nazaj.Vroče slog,pokazati svojo žensko karizmo popolnoma.

- G String Tangice Mikro Botttom, da ste čakali, da dodate na svoj bikini zbirko.Mini Trikotnik Plošči na hrbtni strani.

- Material: Stretchy Visoke kakovosti Najlon/Spandex (mehke in stretchy)

- Barva: Trdna Rdeča/Črna/Bela/Zlata/Turkizna/Fushcia

- Velikost: S/M/L/XL

- Celoten sklop zagotoviti minimalno kritje za telo, Ne linning.

- To seksi in flitering mikro bikini vrhu in na dnu tangice je primerna za zasebna plaža obrabe,pool party,sončenje, strojenje skozi, nočni klub, eksotični ples obrabe/striper (desorber), model obrabe,design, kot nalašč za vsako dekle/ženske.

-PRANJE NASVETI-Ko ste pranje to seksi poskočno weeny extreme bikini,prosimo njimi ravnati previdno.Roko Na Rahlo Operite.Belila.Linija Suhe.

-Cenimo vsakega kupca,če imate kakršna koli vprašanja o kakovosti težave,vas prosimo, da nam sporočite,naša ekipa bo poskušali naše najboljše, da vam ponujajo zadovoljivo nakupovalno izkušnjo.

Uporabite blag tekoče jed milo na galono hladno vodo in temeljito namakate vaše obleko za tri minute.Ne dovolite, da vaš obleko, namočite čez noč, kot to lahko povzroči določene barve, da krvavijo in teči.Nežno gnetemo, da dela do suds po celotni površini.Dobro sperite in odstranite odvečno vodo brez wringing.Kapljično suho hranite neposredno izpostavljenih sončni svetlobi.Ne sušilniki, prosim.

- Običajno Smo ladjo, da bi v približno 1-2working dan po tem, ko je prejel plačila v Depozitni.Za Vikend ali Praznik, se Pošiljka bo zapoznelo ustrezno.

- Smo le ladja na naslov, ki je na voljo v redu.Preden plačate naročilo, prosimo poskrbite, da bo vaš naslov pravilen.Če želite spremeniti naslov za dostavo, vas prosimo, da nas kontaktirate za preklic naročila in namestite da znova.

- Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli zamude za Počitnice na Kitajskem ali v vaši državi, za carinske postopke, ali naravne nesreče.

- Meri/Uvoznih Davkov: Če je zgodilo vse dolžnosti, davkov in davka na dodano vrednost(če sploh) se je zgodilo v uvožene državi,bo beared s kupci.Ne bomo odgovorni za vse po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

- Poštnine čas med prazniki (Božič, Kitajsko Novo Leto, itd.) lahko traja dlje kot običajno čas.Prosimo, dodajte še 5-10 dni zamude.

Ko je dobil paket, če vsak problem se je zgodilo, da blago, prosim stik z nami, preden pustite nagative povratne informacije o naši trgovini.TO JE ZELO POMEMBNO .Mi bi bili zelo sodelovali rešiti problem za naše stranke v roku 24 ur.Prepričani smo, da vsi problem je mogoče rešiti med komunikacijo. ^_^

Q1: Katero velikost naj izberem?

A: Prosimo, da sledite našim velikost guild, prvič ukrep vaše telo za velikost prsi, pasu in kolka velikosti.Po tem izberite podobne velikosti v našem velikost tabele.

Q2:Zakaj je nekdo rekel, da je večja, nekdo je dejal, da je mala iz povratne informacije?

O:Imamo strankam iz vsega sveta.Različni ljudje imajo različne oblike telesa ,tako osebne komentar morda subjektivno.Samo sledite našim velikost guild, potem bi se problem ne da izberete primerno velikost.

V3:Ko bo ladja na parceli?

A: Mi bo to ladja v roku 1-7working dni po prejemu plačila v Depozitni.In običajno boste lahko spremljali po 1-10 dni po tem, ko smo ga poslal.

V4:Zakaj včasih parcelo na spletu stanje stop?

Kitajska Post Letalom informacije na spletu ni sinhronizirano s tranport.Jih posodabljajo informacije zelo počasi in ne kažejo vsak proces v podrobnosti med prenašajo na internetu.Samo zato, ker je njihova služba ni tako popoln, še.Torej, če se vam zdi, da vaš paket informacij ne posodobitev za dolgo časa na internetu.Prosimo, ne skrbite, to je zelo običajna stvar.Parcela je ravno na poti k vam.Vam ni treba storiti ničesar, ampak samo čaka.

V5: I prekliče naročilo ,zakaj jaz še vedno ne prejemate nadomestila?

A: Mednarodni pament vpletene številne osebe.Tako plačilo ne bo izdal immediatly ko preklicati naročilo.Običajno po vrstnem redu, žigosana, to traja približno 1-2 tedna za Orgon.si za postopek vračila.

V6:ali Lahko izbiram različne velikosti vrhu in dna?

A: Žal ne moremo povide različnih velikosti od vrha in dna, saj naši izdelki so razdeljeni po sklopih.

Če ste zadovoljni z našimi blaga,Se bodo zelo hvaležni, če bi ocena 5stars v naši trgovini.Vaša podpora bo nas spodbuja, da se premaknete na.Kot proizvajalec kopalke, smo se stranke povratne informacije zelo pomembno.Bomo poskušali izboljšati bolj v kakovost in storitve za vas v prihodnje.

Starost Starosti 18-35 Let
Poreklo CN(Izvora)
Vzorec Tipa Meji
Material Visoka Kakovost Stretchy Najlon
Uporaba Occation Plaža/Bazen/Strojenje S/Sončenje/ Sončenje/Blizu Klub
Blagovna Znamka SHERRYLO
Pas Nizek Pas
Bikini Top Slog mini Trikotnik Skodelice
Bikini Dnu Slog g string
Mladi Slog Bohemian
Vrsta Podpore Žice Brezplačno
Z Pad No
Številka Modela extreme mikro bikini
Spol ŽENSKE
barve Črna/Rdeča/Bela/Modra/Turkizna/Fushia
Slog Seksi/Slutty/Wild/Vroče
Postavka Vrsta Bikini Komplet
Funkcija Mini/Mikro/Extreme/Eksotične
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni