Flip Usnjena torbica za xiaomi Redmi 9 9C 9A Primeru na Redmi Opomba 9 9 Pro Denarnice Primeru za Redmi Note9 Pro note9S 9A 9C Primeru Zajema

Nov izdelek

€3.28

€3.86

-15 %

Na zalogi

Oznake:

csae xiomi redmi opomba 9, redmi 9a 4, sklo xiaomi redmi opomba 9pro, redmi opomba 9 primerih vrečko, oklep primeru redmi 9, galaxy note 9 rastlin primeru, xiami redmi opomba 9, redmi xiaomi, skp redmim opomba 9 pro, ne 9 pro max

· Vrhunska PU Usnje Primeru Telefon. · Multi-funkcionalne denarnice primeru zagotavlja 2 Sim reže + Gotovina režo. · Magnetno zapiranje zagotovi svoj pokrov zaprt in učinkovito, varno. · Hands-free Stojalo Podporo, ki jo uživajo fantastično vizualno doživetje. · Edinstvena oblika omogoča enostaven dostop do vseh gumbov, nadzor in vrata, itd. · Izraziti sebe za prilagajanje telefona in, tako da izstopajo. · Kakovost, Kompakten in Modne Barve.Torbica za Redmi 9 primeru (6.53-palčni) torbica za Redmi 9A primeru (6.53-palčni) torbica za Redmi Opomba 9 / Redmi note9 primeru (6.53-palčni) torbica za Redmi Opomba 9 Pro / Redmi Note9 Pro primeru (6.67 cm) torbica za Redmi Opomba 9S / Redmi note9S primeru (6.67 cm)

DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

• Nalogi, obdelani pravočasno v roku 2 dni po plačilu preverjanje.

• Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo .

• Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 50 dni (Rusija 65 dni) od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

• Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

• Plačilo mora biti izvršeno v roku 15 dni od naročila.

• Če bi radi za vračilo izdelka (- ov) za popravilo / zamenjavo / vračilo, vljudno prosim obrnite na našo customer service.

• Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

• Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

• Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!

• Če niste zadovoljni z našimi izdelki ali menijo, da je čas dobave je predolg, prosimo, obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, smo vedno tukaj, da vam pomaga v najkrajšem možnem času.

Tudi če ste zadovoljstvo z našimi elemente, ne pozabite, da zvezde rating v Orgon.si, hvala za vaše dobro sodelovanje O(∩_∩)O

Poreklo CN(Izvora)
Design Navaden
Vrsta Flip Case
Blagovna Znamka JFVNSUN
Združljiv Xiaomi Model Redmi Opomba 9 Pro
Združljiv 1 za Redmi 9 Primeru Zajema
Združljiv Blagovne Znamke Xiaomi
Značilnosti za Redmi 9 9C 9A Primeru Zajema
Združljiv 3 za Redmi 9C Primeru Zajema
Združljiv 5 za Redmi Note9 Pro Primeru Zajema
Združljiv 4 za Redmi Opomba 9 Primeru Zajema
Združljiv 7 Torbica za Redmi 9 9C 9A
Združljiv 6 za Redmi Opomba 9S Primeru Zajema
Združljiv 2 za Redmi 9A Primeru Zajema
Združljiv 8 Torbica za Redmi Opomba 9 9 Pro

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni