Tig Varilec 350A Vode Varilec Baklo Zmogljiv Hladilnik Varjenje 10 Litrov Prostornine

Nov izdelek

€224.42

€246.62

-9 %

Na zalogi

Oznake:

tig varjenja machin, chiller stroj, tig varjenja, plin varilcev, super močan flex, tig gorilnik vara, tig varilec, mig varjenje baklo, električno varjenje baklo, tig varjenje določa

Za vklop Kul W300 TIG Varilec Baklo Vodni Hladilni Sistem Hladilnik

Opis izdelka:

To zmogljivo hlajenje 110V vode, hladilnik iz Vevor je zasnovan tako, da deluje z TIG varilci in zagotavljajo maksimalno hlajenje zmogljivost.Ta vtič se lahko odstrani ali spremeni za aplikacije z drugimi blagovnimi znamkami varilcev.Enota funkcije barvno kodirane hitri priključki za hitre in pravilne povezave na baklo linije.Radiator je narejen iz bakra za maksimalno hlajenje zmogljivosti.Svoje črpalka je narejena iz nerjavečega jekla z bronasto impeler za maksimalno nošenje.Industrijski motor je zaprta za najboljšo zaščito pred elementi.Velikodušno rezervoar ima 10 L hladilne tekočine za maksimalno kroženje zmogljivosti.Uporabljajte samo destilirano vodo ali proti zmrzovanju, posebej zasnovane za uporabo z TIG/MIG gorilnik hladilniki.Ne uporabljajte brez motornih anti freeze tekočine!

Aplikacije Za uporabo z vodnim TIG bakle.Za uporabo z vodnim MIG pištole.

Previdnostni ukrepi

1. Prosimo, pozorno preberite navodila pred montažo in delovanje.

2. Potrdite vhodna napetost. (Glej tovarniška ploščica na stroj.Napačna vhodna napetost bo poškodb stroja.)

3. Če v hladilnik, ni bila dana v uporabo za dolgo, prosimo, ponovno zaženite motor in poskrbite, da voda se črpa ven, da bi preprečili škodo vodno hlajenje gorilnika.

4. Prepričajte se, da je tank je napolnjen s čisto vodo in vse priključke je omejeno trdno.Vedno imejte dovolj vode (nad varnosti line) v posodi, ali črpalke se lahko poškodujejo pomanjkanje vodnih virov.

5. Če motor deluje pravilno, vendar je odvajanje vode je majhna ali celo brez vode, prosimo, črpalka, pritisk zraka iz kompresorja vstopnih ali izstopnih za 20 sekund.

6. Če motor ne deluje:

A. Vhodna napetost prenizka, prosim spremenite električno energijo.

B., Začenši kondenzator lahko zgorela ven, prosim spremenite novo.

7. POMEMBNO--enote je treba hraniti na ves čas med varjenje, da bi preprečili poškodbe bakle in kabli.

Značilnosti izdelka: za Učinkovito hlajenje voda, ohlajena TIG gorilnik Kompakten design, Velik ljubitelj iz Nerjavečega jekla črpalka Baker radiatorski Prilagodljivi do drugih blagovnih znamk Hitre spojke Hitro, puščanje odpornih povezave

Tehnični Podatki:

Model: WRC-300A Raven Zaščite: IP 21 Največji tok Pripravi: 1.8 Ojačevalniki Vhodna Napetost: 110V Vhodna Frekvenca: 50/60Hz Največje Zmogljivosti Hlajenja: 3760 W @ 1,7 /Min Nazivne Zmogljivosti Hlajenja: 1600 W @ 1 L/Min Kapaciteta: 10 L(2.2 litrov) Maksimalni Tlak: 57 kg, Nazivna Amperage: 350A Bruto Teža: 17 kg (37.4 lbs) Dimenzije: 18"*10"*13" (457*254*330 mm)

Paket Je Vključeno:

1 X TIG Varilec Vode, Hladilnik, 1 X Cev za Vodo 1 X Vstopni Priključek 1 X Vtičnica Priključek 1 X angleški Priročnik

Podrobnosti O Izdelku:

Številka Modela HJSLJ000000000001
Vrsta Ročno Orodje Deli

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni