Multifunkcijski Trikotnik Kota Vladar Ravni Merilnikom. Aluminij Zlitine Z Visoko Natančnost Lesnoobdelovalnih Tesarstvo Merjenje Orodje Instrume

Nov izdelek

€4.27

€5.47

-21 %

Na zalogi

Oznake:

lokalni kvadrat, moški ukrep, glu lesa lesnoobdelovalnih, kotne trikotnik vladar, tesarstvo kotu, tesarstvo orodje, kapro ravni, orodje lesa, multi orodje, kota merilnikom.

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Funkcija:

Izdelana iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla in aluminijevih zlitin materialov, rje dokaz in odporne na obrabo, praktična in jasna velikosti.

Združujejo funkcije kvadratov, chamfers, protractors, digitalni ravni in hitrosti kvadratov, v enem kompakten in enostaven za uporabo orodja.

Označi natančno navpično kosi, globina znamke ptičje kljun in sedež kosi brez prilagajanje orodje ali spreminjanje orodje za konfiguracijo.

Mark prirezani prevzeme, v vsakem konfiguracijo, brez orodja, ki so potrebni za prilagoditev.Vtisnjeno obsega, jasne in lahko berljive.

Trikotnik ravni, je dobro orodje za lesnoobdelovalnih, enostavno za uporabo.Preprosto položite ploščo na ploščati del merilnika pravilo in celoten niz strani naprej, tako, da je rezilo kosi, s konca tablice.

Enostaven za uporabo, prilagodljive operacije, cabinetmaker navdušence, oblikovalci, inženirji, arhitekti, študenti, učitelji, ki si to zaslužijo.

Specifikacija:

Barva: Srebrna

Velikost: cca. 35x8cm(13.77x3.15in)

Material: Nerjavno Jeklo+Aluminij Zlitine

Količina: 1 pc

Opomba:

Prehod: 1 cm=10 mm=0.39 palčni

Ne trgovini na paket.

Prosimo, dovolite 1-3cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Paket vključuje:

1 x Kota Vladar(drugi dodatki demo na sliki niso vključeni.)

Blagovna Znamka OOTDTY
DIY Dobave Lesnoobdelovalnih
Številka Modela kota vladar
Material Nerjavno Jeklo+Aluminij Zlitine
Certificiranje NOBEN
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni