Brezplačna dostava za GSM, SMS, GSM alarm za temperaturo spremljanje daljinski upravljalnik WF-TP02B s 3 meter dolžine rezin dokaz senzor

Nov izdelek

€35.76

€47.68

-25 %

Na zalogi

Oznake:

smsl, modul gsm alarm, slušalke ojačevalnik tpa6120a2, discar sms alarm, rover termostat, gsm meter, wi fi gsm žično, antena gsm, alarm gsm sistem, nadzor sms

GSM Nadzor Temperature,gsm, sms, brezžični daljinski upravljalnik in SMS alarmni sistem,E-pošta podatkov dnevnik, poročilo

(Model: WF-TP02B)

Dve repliki izhodna mogoče upravljati ločeno SMS ukaz

Dve alarmni vhod vrat Paket vključuje: 1. En komplet GSM-TP02B temperaturni regulator 2. En kos senzor temperature (voda dokaz senzor) (kabel senzorja žice standardna dolžina na 3 meter) 3. DC12V napajanje 4. USB programer 5. RAČUNALNIK lahko prenesete Programsko opremo iz podjetja spletni strani O brezplačna dostava s Post air mail parceli:

Običajno paket poslali po Pošti letalom parceli bi trajalo približno 15 do 60 dni, da vaše spletne strani je odvisna od različnih državi.

Torej, če potrebujete napravo nujno,potem prosimo, da naprave, iz drugih povezavo z izrecnim dostaviti dostava.

O TP02B:

Prosimo treba opozoriti ,TP02B je upravljavec,ki ga je mogoče uporabiti za povezovanje temperature ali temperature & senzor vlažnosti.torej, če izberete TP02B s temperaturo,potem je samo, da je funkcija temperature funciton in alarm.

Seveda,različnih senzor ima različne funkcije.

V WF-TP02B je popolna samostojna temperatura in vlažnost spremljanje rešitev in imajo tudi tri alarmni vhod v pristanišče.Eden od najbolj kompaktna in dobro vrednost za denar GSM temperatura in vlažnost spremljanje rešitve na trgu, WF-TP Serija je idealna za številne aplikacije, kjer lahko uporabnik zahteva up-to-date, temperatura in vlažnost informacije ali opozorila.To lahko postavi kjerkoli z GSM-signalom in bo spremljanje in beleženje temperature od svojih senzorjev, priključenih prek kabla, ki je na voljo v 1, 2, 3 , 5 in 10 m dolžine.Prosimo, upoštevajte, da redno senzorji niso primerni za nekaj minut potopite v tekočinah.

Naše standardne izdelke je QUAD BAND GSM na 850/900/1800/1900 MHz, Preden da ,prosimo, potrdite svojo delovno frekvenco.in izberite prave izdelke za vaš projekt.

SMS Ukazi:

V WF-TP02 temperatura in vlažnost spremljanje enota je lahko nastavljen tako prek RAČUNALNIKA s preprostim windows aplikacija, ali s pomočjo SMS-sporočilo ukaze, da spremenite različne nastavitve, na primer, če želite spremeniti maksimalne in minimalne temperature in vlažnosti omejitve, ali na zahtevo trenutno temperaturo in WF-TP Serija bo besedilo nazaj na trenutno temperaturo in vlažnost podatkov.

Frekvenčno območje: Globalni Quad Band GSM/GPRS Motorja ( 850/900/1800/1900MHz )

Mere: 153 mm x 66 mm x 28 mm

Napajalna Napetost: DC12V

Tipične Aplikacije:

Server Soba Spremljanje

Muzeji, Arhivi, Galerije

Laboratorijsko in Kakovosti Test Delavnice

Tovarne

Bolnišnični Sobi Spremljanje

Klimatizirane Sobe

Hladno Skladiščenje Spremljanje

Zelena Hiša Spremljanje

Upravljanje stavbe in Avtomatizacije Robustno aluminijasto konstrukcijo.Neomejeno območju žice brezplačno nadzor temperature s pomočjo GSM modula.Dve preklop vrsta alarma vhodna vrata (volt brezplačno).dve Rele izhodi za nadzor nad večino avtomatizacije sistemov (volt brezplačno).Enostavno upravljanje z 20 številk, v spremljanje in daljinski upravljalnik.Deluje z mobilnimi telefoni in zemljišč linije.Napajalni powered z DC12v napajanje.Temperatura na : -40-120'c Temperatura Odkrivanje natančnost Obseg Vlažnosti na 0-100% RH

PC USB programer:

PC Delovnih parametrov program programske opreme:

GSM temperaturni regulator in alarmno okno

Video vmesnik No
Pas Število 1
Tip Senzorja Senzor Temperature
Senzor Žice Dolžina 3 Meter
Vhod za Alarm Dve vhod za alarm
Geslo Tipkovnico No
Vrsta Povezave Brezžično omrežje
Moč DC12V
Vhodna Moč DC12V
Blagovna Znamka HUOBEI
Zaslon No
Velikost 0
Tip Alarma pstn
Izhodna Številka 2
Številka Modela WF-TP02B
Arming Tip App
Rele izhod Dva izhoda

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni