Za macbook stojalo laptop stojala aluminija Prenosni prenosni nosilec Hlajenje desk Nosilec Ergonomsko držalo Za Prenosni Računalnik Stojalo

Nov izdelek

€12.90

€20.80

-37 %

Na zalogi

Oznake:

mehko laptop tabela, študija tabl, leshp laptop imetnika, ženski prenosni nosilec, macbook air, moški računalnik, beležnica, opomba lepljive, apple laptop gori, hp prenosnik

Za macbook stojalo laptop stojala aluminija Prenosni prenosni nosilec Hlajenje desk Nosilec Ergonomsko držalo Za Prenosni Računalnik Stojalo

Opis:

Postavka vrsta:Laptop Stand

Material: aluminij zlitine

Velikost: 14.5*za 22,5*26 cm

Snemljiv & Portable - Samo en korak za namestitev.Lahko zlahka ločijo na 3 dele in bodo preprosto sestavljivi znova.To lahko sprejmejo in uporabljajo za umetnost in obrt, pikniki, zabave in več.Prav tako se lahko skladiščiti in varno spravljen.

Ergonomska Oblika - Zaslon postavljeni v višini oči in nagnjenega kota maksimalno lajšanje vratu in ramen sev.Dobro je sedel držo na vaši delovni postaji, pomeni, da vaše telo je sproščeno.Višine in kota prilagoditev v skladu ergonomije, ki prilagodite držo in pravilno držo lahko olajša bolečine v ramo in pasu za udobno gledanje, branje in tipkanje.

Odvajanje toplote - aluminij material, ki je sama po sebi endothermic funkcije, pomaga zmanjšati prenosniki temperatura naravno.Naprej-kot nagiba in odprti slog načrt ponujajo več prostora za pretok zraka, da se naprava ohladi.

Praktične načrta za svoje življenje, primerni za vse prenosnike, RAČUNALNIKE, prenosnike do 17". (Za Apple MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, Lenovo, Acer, ASUS, HP, Dell in drugih prenosnih računalnikov.).

Visoko trdnost zlitine, stojalo je zelo čvrst in ima gladek rob, ki vas ščiti pred se popraskal.Z veliko silikonske blazinice na zgornja površina in dno, napravo držite stabilen v kraj in ne skrbi, vse scuffs na vaše precej naprave.

Lahek in prenosen, velikost, enostavna za prenašanje in uporabo.

Paket Vključuje:

1 x Prenosni računalnik Stojalo

1 x Ročni

1 x box embalaže

Blagovna Znamka HobbyLane
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Prenosni računalnik

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni