Univerzalno 1 Din avtoradia Avtomobilski Stereo sistem GPS, Android se Dotaknite Zaslona 1024*600 Vodja Enote Quad Core Avto Styling 7"Bluetooth AM/FM Radio

Nov izdelek

€117.42

Na zalogi

Oznake:

2 din set, 2 din posebne, 7 vodja enote, osrednji večpredstavnostnih, 1 din avto podofo, 1 din android radio, 7010b android, 2din avtoradio mirrorlink, 2 din igralec z gps, 4 din radio

LASTNOSTI in FUNKCIJE Pametnega telefona povezave, Ogledalo Povezavo z dvojno nadzor Celoti kapacitivni zaslon na dotik za nadzor Zidava-v Bluetooth za prostoročno telefoniranje, imenik, A2DP za paro telefon glasbe na radio. 7inch 1024*600 super high definition digitalni zaslon Android 6.0 Sistem 7 Barvni LED backlight 1.2 G Quad Core Zidava-v WIFI pogled od Zadaj kamero s predvidevanjem vgrajeni 4*45W ojačevalnika moči Zidava-v AM/FM s 30 prednastavljenimi postajami Eno zadaj USB/ en sprednji USB vhod Volan nadzor 1 Spredaj, A/V vhod 2-KANALNI zadaj video izhod 2.1 CH zadaj audio/sub izhod Daljinski upravljalnik Znamka:Panlelo Tip:1-DIN Material:Elektronske Komponente, Kovine, Plastike, digitalni zaslon na dotik Zaslon:7 palčni zaslon ločljivost:1024x600 CPU Žetonov:Cortex A7 CPU Frekvenco.:1.2 GHz RAM: DDR3 1GB FLASH (notranji Pomnilnik:16 GB DVD Video Format:AVI, da, FLV, MKV, MOV, MP4, MPEG, OGM, RMVB, VOB, XVID Media Format:ASF, AVI, FLV, MKV, MOV, MP3, MP4, MPEG, RM, RMVB, VOB, WMV netwerk:WiFi OSD Jezik: Multi Napetost: 14,4 V Paket Teža:2.2 kgPaket velikost (Lxbxh):28x10x24 cm / 11 x 3.9 x 9.4 palca Paket vključuje:

1 x Avto Stereo

1 x Napajalni kabel

1 x antena GPS

2 x Namestitev ključ

1 x Uporabniški Priročnik

Dostava

1.Smo običajno ladja v roku 5 delovnih dni po prejemu plačila potrdijo in vaš potrdili, kontaktne informacije.

2. Vedno smo ladja na vaš naslov, zato prosimo, da poskrbite, vaš naslov je cilj, kamor želite predmet iti.

3. Vse, posredništvo, carine in dajatve, pristojbine, povezane z mednarodne pošiljke, ki so odgovorna stranka in ni tincluded v naše stroške dostave.

4. Za brezplačno dostavo izdelka, mora prodajalec imeti končno klic.Kupec lahko izbere način dostave, ampak prodajalec mora končno odločiti o način dostave.Prodajalec lahko izberete drugi način dostave.

Nazaj/ Vračilo Kupnine

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Kupec ima dolžnost, da preverite parcelo natančno pred podpisom parceli.Ko se parcela je podpisana, prodajalec mislim, da kupec dobil izdelek, v dobro stanje.

Če buer najti parcelo prazna, ko so singed, Prodajalec ni odgovoren za to.Prodaja navada vračilo kupec in navada poslati kupcu parcelo.

Tako kupec mora preveriti packge preden se prijavite in dvignete packgage. (Če je kupec našel paket je prazen, prosimo, da zavrne podpis in kontakt.)

Garancija

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Po Službi

1. Če imate kakršno koli vprašanje,prosimo, prosimo, obrnite na nas.

2. Brez komunikacije, ampak pustite negativno oceno za naši trgovini, vam bo to kupec v črni seznam, brez kakršnih koli nadaljnjih po službi.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Orgon.si.

RAM 1G
ROM 16 G
Napetost 12V
Digital Media Format mp4
Vrsta Materiala Plastično/Kovinski
Ločljivost 1024 x 600
Velikost Zaslona 7"
Operacijski Sistem Android 6.0 Sistem, Quad Core RK3188 1.6 GH
TF/Micro SD Slot, 2
Poreklo CN(Izvora)
OSD Jezik Kitajščina (Poenostavljena)
Max Zunanji Pomnilnik 32 G
Din Eno Din
Ime Modela CT0013
Vmesnik 2 USB
Element Teža 2kg
Postavka Velikost 178mm x 50mm
Blagovna Znamka Panlelo
Umestitev "In-Dash
Posebne Funkcije Podpora Volan Nadzor
Out Power 4*45w

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni