SONY NW-WS414 Sony WS414 Nepremočljiva Vse-v-Enem MP3 Predvajalnik Walkman NW-WS410 Serije Nepremočljiva Dustproof 8GB SZ-WS414

Nov izdelek

€71.82

€88.67

-19 %

Na zalogi

Oznake:

ks bluetooth čepkov, zrak pomnilnik, mp3 predvajalnik, usb, ak4493, mp3 walkman, canon flash, portabl zvočnik, prilagodite vinil igralec, fm radio, m3 predvajalnik, bluetooth

Sony NW-WS414 8GB Nepremočljiva Vse-v-Enem MP3 Predvajalnik ( 4 barv, da izberejo )

Pripravljen na tek, plavanje ali vadbo!

Značilnosti

Nepremočljiva uspešnosti, vode, globina 2m.Seveda tudi možno pranje.Poleg tega se lahko uporablja tudi na morju s slano vodo postavkah.Uporaba v času hladnim podnebjem in kopanje zaradi širitve ustrezno temperaturo je lahko tudi.

Opremljen z "zunaj zajem zvoka funkcija", ki je lažje, da se sliši glas zunanjega zvoka in ljudi.Medtem ko razumevanje situacije okoli, kot so avto zvoka, boste lahko uživali v glasbi, tudi med usposabljanjem.

Najdaljši lahko igrajo približno 12 ur.Poleg tega približno 3 minute ustrezne za hitro polnjenje z zmožnostjo predvajanja približno 60 minut brezplačno.

Z Okolice Sound Mode, lahko še vedno slišite stopnjo zunanji zvok, tako da boste lahko govorili, da je prijatelj ali trener, medtem ko poslušate glasbo.

12 ur delovanja baterije.

All-in-one design MP3 Predvajalnik.

Kompakten, head-hugging design omogoča varno, udobno fit - tako vaš Walkman ostane na mestu ne glede na to, kaj.

1-letno garancijo,

Opis

Pripravljen iti razdalja

Ko bo gets zdržljiv, v NW-WS414 Šport Walkman je z vami na vsakem koraku.Zidava v upreti elementov, to je zadnji trening partner.

Nepremočljiva tudi v slani vodi

Nepremočljiva in Dustproof, da IP65/IP68 specifikacije, SZ-WS414 Walkman bo ohraniti delovanje, ko potopljena v vodo do globine 2 M do 30 minut - tudi v slani vodi.Plavanje čepkov je treba uporabiti za nepremočljiva design pravilno delovanje.Prosimo, upoštevajte, po uporabi v slani vodi vedno umijte Walkman po priloženih navodilih.

Narejen za temperature od -5 stopinj Celzija do 45 stopinj Celzija

Delo v visokem poletju ali globinah zimo.V NW-WS414 lahko ročaj skoraj vseh vremenskih razmerah in temperaturah od -5 stopinj Celzija do 45 stopinj Celzija.

Ambient Zvočnega Način

Ambient Zvočnega Način uporablja mikrofona, ki je vgrajen v levi in desni strani Walkman omogoča, da slišite zvoke okolice okoli vas, kot tudi poslušate glasbo.Tako, da lahko poslušate na vašem fitnes inštruktor ali se posvetujte s svojim prijateljem, ne manjka premagati.

Ščiti pred prahom in peskom

Iz plaže do prašnih planinskih poti, ni treba skrbeti za umazanijo ali majhnih delcev, ki vstopajo v NW-WS414. To je nepremočljiva in dustproof, da IP65/IP68 specifikacije, ki vam daje popolno zaupanje v vaš Walkman uspešnosti.

All-in-one design za žice-prosti treningi

To Walkman je vgrajen v slušalke z vse-v-enem dizajn, ki vam omogoča, osredotočenost na treningu, ne pa kot preplet žic.

Prinesite vse vaše glasbe z 8 GB

Preden si udaril na sodiščih ali bazen, prednaložena svoje najljubše skladbe, albume in vaja sezname predvajanja na vgrajenem Walkman.Z 8 GB* nikoli ne bom biti kratek skladbe, tudi ko poganja skozi najdaljši vadbo. *Oblikovano zmogljivost se lahko razlikuje.

Hitro polnjenje 12-urna baterija

Teče skozi vrata na treningu?Polnjenje SZ-WS414 Walkman za samo 3 minut in dobil polno 60 minutah uporabe.Z impresivno skupno življenjsko dobo baterije do 12 ur na polno baterijo in je pripravljena iti.

Zamenljivi čepkov

Padejo v vodo in priložite plavanje čepkov (na sliki desno na sliki).Za razliko od standardne čepkov, tanko membrano, krije vsaka slušalka za preprečevanje vodo.

Polje Vsebuje

Walkman NW-WS414 Prilagoditev band Standard-vrste čepkov (S,M,L,LL velikost) USB kabel & USB dock Plavanje čepkov (S,M,L,LL velikost)

Zunanji Pomnilnik No
Avdio Format Podporo mp3
Zaslon No
Številka Modela SZ-WS414
Podpira FM No
Blagovna Znamka Sony
Velikost Zaslona NOBEN
Shranjevanje Tip Flash Pomnilnik
Podpira Branje EBook No
Uravnotežena Iz No
Podpira Funkcijo Snemanja No
Baterija Specifikacija Litijeva Baterija
So Zvočniki ali ne No
Način Delovanja Touch Tone
Paket Da,

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni