Univerzalni Varnost Letenja Dežnik za DJI Mavic 2 Pro Air Brnenje Varnost Letenja Padalo Brnenje Anti-spadajo Varstvo Dodatki

Nov izdelek

€115.09

Na zalogi

Oznake:

etp, zraka čistilec pro h, kos dji navdih 2, mavic zraka, vode 2, paket mavic 2 zoom, paralettes fitnes, oprema za jadralno padalstvo, mavic pro, čip kess, brnenje

Funkcija:

1. Dual-senzor za zlivanje podatkov, inteligentnih algoritmov, vam počutijo bolj na enostavnost in letenje z zaupanjem, 2. Za presojo, ali je zrakoplov, ki je v okvari, ravnanja trčenja in padec odkrivanje ugotoviti, ali se odpre padalo, 3. Start vodoravno in navpično, da učinkovito prepreči zapletanje v propelerji in zmanjšanju števila nesreč, 4. Spust hitrost prostega padca, se zmanjša na 4,8 m/s, ki učinkovito ščiti varnost osebja na zemlji in premoženja, 5. Čarobno nalepke so v paketu skupaj in je enostaven za namestitev.

Opis:

Material: ABS Uporablja modele: za Mavic 2/Zrak/Pro Barva: Siva Neto teža: 48.5 g (padalo), 5.5 g (power kit), za 13,9 g (padalo krpo) Velikost izdelka: 4.4*5.2*3.7 cm (padalo), 8*5.8 cm (power kit), 11*6.5 cm (dežnik krpo).

Specifikacija

Čas pripravljenosti: 80/dan Odzivni čas: 0.14 s Delovna višina: ≤3000M Enakovredna, ki spadajo razdalja: 1.2 M Delovna temperatura: -10°C~60°C Odgovor razdalja: 3,2 M Polnjenje napetost: 5V Vklop/izklop: vklopi: Dotik USB Tip-C polnjenje vrata za 2 sekundi, in lučka bo pa iz modre na zeleno, nato pa se izkaže, da se zelena lučka utripa posredno), ki je normalno stanje delovanja moči na; dotik polnjenje vrata in pritisnite modro svetlobo + dolgo Pritisnite modro svetlobo za 4 sekunde, da izklopite, ki je, zaustavitve.

Seznam vsebine:

(Osnovni paket: 117g) Padalo glavna enota x 1 Trak x 1 Napajalni kabel x 1 Priročnik x 1 (Osnovni paket + pripravljenosti paket + rdečo krpo dežnik: 137.8 g) Padalo glavna enota x 1 Trak x 1 Napajalni kabel x 1 Priročnik x 1 Varnostno kopiranje power kit (komplet) 1 x Rezervni rdečo krpo dežnik x 1 Opomba:ne vključujejo True.

Izdelek Priročnik

Velikost Parachute for DJI Mavic 2 Pro Zoom
Združljiv Brnenje Model Za DJI Mavic 2 Pro Zoom
Poreklo CN(Izvora)
Teža for Dji Mavic Air Pro
Paket Da,
Združljiv Brnenje Blagovne Znamke DJI
Številka Modela Za DJI Mavic 2 Pro Zoom
Blagovna Znamka BRDRC
Varnost Padalo za DJI Mavic 2 pro zoom Brnenje Dodatki
varnost dežnik za Dji Mavic Pro Brnenje Dodatki
Varstvo Dodatki Za DJI Mavic Zraka Brnenje Dodatki

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni