YCBCR Polje Gospodinjski Video Pretvornik SCART RGBS, da YUV Računalniško Varnost Deli za Dreamcast Sega Retro Konzole

Nov izdelek

€35.64

€71.27

-49 %

Na zalogi

Oznake:

scart, sega dreamcast krmilniki, dreamcast pomnilnik, sega dreamcast brezžični nadzor, polje retro igra konzola, dreamcast sd, rgb cga, sega dreamcast, dreamcast krmilnik 2, DREAMCAST

SCART RGBS, da YUV YCBCR S-Video Prilagodilnik Pretvornika Polje za DC Sega Dreamcast SFC PS2 MD SS Retro Igra Konzola

Opis:

RGBS/SCART, da YCBCR/S-Video converter, To lahko pretvorite video izhod signala (RGBs/scart) za igralne konzole, kot so MD/saturn/dreamcast/sfc v barvno razliko signal (YCBCR)&S-video, zaradi česar izvirno igro, slike bolj jasne in živahne.Pretvornik je v skladu z Evropskimi in Japonskimi scart signalov in RGBS vhod.Potrebuje zunanjega 9V~12V napajanje.

Funkcija:

1. Nadgradnje SCART video signalov visoke kakovosti, Component Video YCBCR/YUV in S-video.

2. Preprost za delovanje napravo plug and play.

3. Primerna za scart in rgbs video signali pal in ntsc formatu.

4. Združljiv z vrsto gostitelji tako za Sega MD/SS/DC/PS/SFC.

5. Podpora Evropski standard scart/Japonski standard scart/RGBS vmesnik vhod.

6. S-video izhod, mora biti sinhroniziran vnos kot AV signala se uporablja običajno, čisto sinhronizacijo ne morete uporabljati.V nasprotnem primeru, se bo prikazal zaslon črno in belo.

Specifikacija:

Velikost izdelka: 100 X 90 X 25 mm/3.94 X 3.54 X 0.98"

Opomba:

Prosimo, uporabite napravo, ki podpira component&s-video vhoda signala.

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-3 mm merilni pogrešek zaradi ročnega merjenja.

Pakete:

1 X Video Converter

1. Vse postavke, se lahko preveri dvakrat in dobro pakirano pred pošiljanjem.Predmeti

bo odposlano v roku 3-7 delovnih dni potem, ko stranke plačilo naročila.Ker imamo na tisoče da everydays.Smo morali urediti pošiljko enem naročilu za eno naročilo.Bomo poslali izdelke za vas ASAP.

2. Smo le ladja Potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. To običajno traja približno 20-60 delovnih dni za dostavo paketov do cilja(na oddaljenih območjih,lahko traja malo dolgo).Medtem,lahko izberete DHL Express skrajšati dobavni rok, če boste potrebovali, da bi nujno.

4. Če ne prejmete naročila v 60 delovnih dni,vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom negativne Povratne informacije,se bomo potrudili, da vam pomaga odpraviti težavo.

1. Če niste zadovoljni s točko, ko ga boste prejeli,prosimo, vrnite se vrnili v roku 10 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo ste polni denarja,upone prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, ki spadajo.

4. Če je predmet, ki je poškodovanih med prevozom ali ne morete uporabljati običajno,prosimo, pišite nam pravi, da so fotografije predmetov in povrnili vam bomo denar.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta!

I f prejemu naročila in je v dobrem stanju,bi vam bili hvaležni, če bi lahko pustite 5-Zvezd Pozitivne Povratne informacije za transakcijo.

V nasprotnem primeru,bi vam bili hvaležni, če bi nam pišite pred odhodom 1-Star 3-Zvezde Povratne informacije,mi bo veselje, da se zagotovi zadovoljivo rešitev.

Številka Modela /
Sega Modela DREAMCAST
velikost izdelka 100 X 90 X 25 mm/3.94 X 3.54 X 0.98"
S USB Video
Blagovna Znamka VKTECH
Združljiv Znamko/Model Sega
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni