Mehanske Žepna Ura Vintage Bronasto Pentagram Zvezde, Temno Modra Retro Bronasto Roko Veter Fob Ura Moški Ženske Obesek Darilo

Nov izdelek

€12.13

€17.32

-29 %

Na zalogi

Oznake:

ogrlica sol, moški žepna ura, pentagram, daniel wellington, amulet pentagram, Moda Pazi Ženske, p09 watch, jw watch, bratleboro watch, gledam žensko

Prosimo, Upoštevajte: To je mehansko roko veter uro, v gledam samo en gumb, s to tipko, se je večfunkcijsko, če ste izvlekli, in zavrtite, lahko nastavite čas.Če ne izvlecite, vrtenje preveč, lahko veter uro, dajejo moč, da to uro.ponavadi, boste morali zavrtite, dokler ga ni mogoče zavrti, potem bo ura dela za cel dan (Samo en dan).Zato je bolje, da jo zavrtite pred spanjem.Mehanske žepna ura, ki bo imel le malo časa napako, to je normalno

Značilnosti Izdelka:

Gibanje: Mehansko Roko Veter

Premer: O 5.0 cm

Debelina: Približno 1,5 cm

Skupna Dolžina Verige: Približno 80 cm

Teža: Pribl. 57g

(2.54 cm=1.00-palčni)

Package Vsebina:

1 x žepna ura

1 x Verige

PLAČILO

1. Smo accepet Visa, Mastercard, Depozitni in tako naprej.

2. Ruski kupec ATTENETION: Prosim, pustite nam vaše polno ime za rusko politiko.

DOSTAVA

1. Bomo poslali izdelek v roku 2-3days (delovnih dni, ne počitniške sezone), ko je plačilo potrditvi Orgon.si.

2. Dostava za Redno dostava v 35-45 delovnih dni (Brazilija, je po navadi 50-70 dni).Če potrebujete element nujno, prosimo, da dodatno plačati stroškov za hitrejši način dostave.

3.Včasih bi bilo več, ker je slabo vreme, izguba časa v carinjenje.

4. Ko ste prejeli vaše naročilo, v 24 ur, prosimo, da skrbno preverite.Prosimo, obrnite neposredno na nas, če imate kakršne koli težave.

5. Če niste ga dobili v čas poštnine, prosimo, kontaktirajte nas brez oklevanja.Preverili bomo za vas z ladjar in običaje.

VRNITEV & POVRAČILU STROŠKOV

Če imate kakršno koli vprašanje ali obstaja kakršen koli problem element, prosimo, pošljite nam e-pošto, kakor hitro je mogoče.Potrudili se bomo rešiti problem bomo v najkrajšem možnem času.Prepričani smo, da dobra komunikacija bo dosegla dober rezultat.Vaše zadovoljstvo je za nas zelo pomembno!

POVRATNE informacije

1. Pozitivne Povratne informacije (5 Zvezdic) je zelo pomembno, da nas, če ste zadovoljni z našimi elementov in storitev, prosim, pustite 5 zvezdic povratne informacije.Prosim, ne odprete spora ali pusti negativne povratne informacije, preden se obrnete na nas, bomo prevzeli odgovornost, da reši vsak problem.

2. Prosimo, obrnite na nas po E-pošti ali Črko pred odhodom nevtralno (3 zvezdice) ali negativna (1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši težave.Negativne povratne ne reši ničesar.Lep Pozdrav.

Bezel Material Tip ZLITINE
Izbiranje Premer 0,05 m
Izbiranje Okna, Material, Vrsta Steklo
Poreklo CN(Izvora)
Plošče Funkcija V mirovanju
Vodoodpornost Globina 0m
Izbiranje Material Tip Akril
Ohišje Material Nerjaveče Jeklo
Slog Modni & Priložnostne
Funkcija retro
Gibanje Mehansko Roko Veter
stanje Novo z oznakami
Postavka Vrsta Žep & Fob Ure
Primer Oblike KROG
Številka Modela P2106C
Spol Unisex
Klicanje Zaslon ANALOGNI

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni