Ta povezava je moja stranka plačati 1 roll 1200 mm*1.75 mm*15m

Nov izdelek

€49.73

Na zalogi

Oznake:

bosh laser ravni, samsung scx 3405, 902 hp črnilo, f197010, 10 inch 2k, boben xerox 113r00762, corpo, boben xerox 3121, cx410, hp m281

Ta povezava je moja stranka plačati 1 roll 1200 mm*1.75 mm*15m

Specifikacija

1.Optični spremenljive barve je najbolj zapleten poseg tip Posebna črnila.Tiskanje izdelke s to črnilo je barvita kovinski lesk v katero barvo pavšalni prikazuje par barv.

2.Gledano od spredaj ali bočni strani pod sončno svetlobo, črnilo žari dveh različnih barv, različnega z zornega kota, značilna intenzivna optični razlike in ostri, spremembe barve, katerih barva kotni učinek ne more biti podvojena za visoko ločljivost optičnega bralnika, barvno kopiranje, pralni in druge naprave, in tiskanje funkcije ne more biti posnemali druge tiskarske barve in tiskanje vrste.

3.Z edinstveno obliko in poseben čar, je postal redko odlično Anti-ponarejanje črnila in je prepoznavna brez kakršne koli naprave.Poleg tega zaradi svoje zapletene črnilo proizvodnega procesa, veliko naložb, visoko anti-ponareditev zanesljivost in vključujejo visoke tehnologije na področjih, kot so stroji, optične, elektronske, vakuum, plitev brušenje, površinska kemija in visoke molekulske materiala, zato se uporablja v najstrožja in najbolj težko boj Proti ponarejanju v valuti in za vrednostne papirje v številnih državah in v pakiranja boj Proti ponarejanju, po nekaterih znanih proizvajalcev.

Q1:Kako dolgo je vzorec času pošiljatelja?Ne vzorcu pristojbina se lahko vrne.

Preverjanje se običajno 3-5 delovnih dneh.Če ste naročilo dosega ali presega za MOQ količina,preverjanje pristojbina vrne.Če ni dosegel za MOQ količina,preverjanje pristojbina bo sprejela ga.

Q2:O vzorca, kar je strošek prevoza?

Tovorni odvisna od tega, teža,pakiranje velikost in vaše države ali province, regije itd.

V3:ali ste tovarni ali trgovsko podjetje?

Smo Fabrika specializirano za tiskarsko industrijo izdelki že več let,v mestu Guangzhou, guangdong,Kitajska.

Prav tako smo veliko skladišče in nadzor kakovosti oddelek za nakup izdelkov za stranko.

V4:Kako veliko prevoz tovora vzorcev?

Tovorni promet je odvisna od teže in pakiranje velikost in namembnost od tu do vaše lokacije.

V5:Kako dolgo lahko pričakujem, da se vzorec?

Vzorec bo pripravljena za dostavo v 3-5 dneh.Vzorci, bo poslana preko mednarodnih express,kot so DHL, UPS,TNT,FEDEX, in bi prišel v 3-5 dneh.

O nas

Naši tovarni

Smo v razstavo.

Naš laboratorij

Naš certifikacijski

Relativna Izdelka

Naslednje države prosim dajte mi davčna številka:

Indija:IEC,Končni GST

Francija:DDV

Brazilija:CNPJ ali CPF

Zakaj izbrati nas:

Smo proizvajalec in trgovsko podjetje, tisk, potrošni material so zelo skupaj, lahko one-stop shopping v našem podjetju.Dobra cena, odlično poprodajnih storitev, tehnične podpore, smo verjeli, da smo vaš najboljši dobavitelj na Kitajskem.

Blagovna Znamka NoEnName_Null
Primerno Opremo Drugo
Združljiv Blagovne Znamke Drugo
Vrsta Kartuš S Čipom

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni