30x Univerzalni Avto armaturne plošče Snaps posnetke Črno Plastično Prevleko Plošča nadzorno ploščo U Tip Vijakov

Nov izdelek

€3.32

€4.10

-19 %

Na zalogi

Oznake:

r tip posnetki, bonnet posnetek, kabelska objemka tip r, u tip kovinski nosilec, u tip posnetki, avto posnetek trim, sprednja plošča pc, sprednja plošča, črni trak, Snap

Dobrodošli V Naši Trgovini Kalili je znana blagovna znamka, ki je namenjena za zagotavljanje inovativnih in stroškovno učinkovitih in kakovostnih izdelkov.Smo specializirano za avtomobilske izdelki in deli, ki za več let.Stalnih izboljšav in inovacij je naš večni cilj.Upam, da si lahko kupite z zadovoljstvom tukaj!

Opis:

Univerzalni CD plošči snaps posnetke F0 radii sponke U-beseda CD plošče armaturne plošče ,Snaps posnetki

Univerzalni CD plošči snaps posnetki

F0 radii sponke

U-beseda CD plošči posnetek Zapiralo, ki ga

Za instrumentne plošče in Snaps posnetki

Specifikacija:

• Pogoj: Brand New

• Barva: Črna

• Velikost:(Približno 0.1~0,2 mm različice )

Debla Dolžina: 18,2 mm

Uporaba : Univerzalno (Fit Velikosti)

Paket Vključuje :

• 30 Kos Univerzalni Instrument Plošča Trim Honorar Posnetki

Prosimo, preverite velikost, preden kupite.

O Nas

Naše podjetje se je začel v januarju 2012. Od takrat smo bili namenjeni zagotavljanju potrošniki in trgovci po vsem svetu, z neposrednim dostopom do več sto tovarne shopfloors okoli Azije preko naših internetnih kanalov.Smo dodali strokovno vrednost pri procesih trgovini na nakup, tovarniško neposredni nabavi, predstavitev izdelka, nadzor kakovosti, in da izpolnitev.

Dostava 1. Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni po tem, ko smo potrdite plačilo. 2. Prosim, povejte mi, vaš trenutni naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše element, ki temelji na vaš naslov, zato poskrbite, da je pravilno. 3. Običajno,15-60 dni za dosego cilja, v različnih državah prispeli ob različnih časih! 4. Včasih bi bilo več, ker je slabo vreme, izguba časa v carinjenje.Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas.Če ne prejmete izdelek v roku 60 dni, se, prosimo, obrnite na nas in potem bomo lažje spremljanje to.Politika Vračanja 1. Upamo, da naše izdelke lahko vedno, da boste zadovoljni! 2. Če je kaj narobe, nas kontaktirajte na prvi čas, preko online sistema ali e-pošto v roku 3 dni po prihodu, bolje, s slikami, da se kaže problem jasno. 3. Če ne boste 100% zadovoljni s kakovostjo proizvodov in potrebo, da vrne ali zamenja, se je v roku 7 dni po prihodu, in ste odgovorni za dostavo pristojbina.Povratne informacije 1. Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Prosimo, vzemite nekaj sekund, da se pusti veliko povratnih informacij, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, hvala vam! 2. Vedno ponudimo najnižjo ceno za najboljše blaga in storitev za vas. 3. Big red popust: Če morate na kraju velika naročila, ki je več kot max količino, nas prosimo kontaktirajte, da bi dobili poseben popust, ter nudimo podporo trgovina na debelo.Pišite 1. Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč, vas prosimo, da nas kontaktirate! 2. Ne bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem možnem času.ampak prosim, dovoli, da odloži odgovor za neposlovne čas.Veseli bomo odgovoriti na vsa vprašanja.Imate kakšno vprašanje, vas prosimo, da stik z mano.Opomba:Bomo preverili vsako stvar premislite, preden shipp ven.če je predmet, ki ste jo prejeli, je razdeljeno med ladijskega prometa ,prosimo, biti prost v stik z nami v roku 48 ur, vam bomo najboljšo rešitev.Hvala za vaše razumevanje.

Moq 30pcs/veliko
Blagovna Znamka Kalili
Postavka Višina 0.49cm
Postavka Dolžina 0.49cm
Ime Modela 3191
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Postavka Vrsta Zapiralo, Ki Ga & Posnetek
barve črna
Obratovalna Temperatura -10-45 stopinj
Element Teža 0.1kg
Element Širina 0.25cm
Vrsta Materiala plastičnih mas
Zamenjajte Univerzalni

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni