Retro 4K HD TV Video Igra Konzola Z 50000 Igre Z 2,4 G Dvojno Krmilniki Mini WIFI Super Konzolo X-Palica Za PSP/N64/DC/PS1

Nov izdelek

€76.69

€117.99

-35 %

Na zalogi

Oznake:

video konzolo x, mini pc okno 10, nadzor ps5, družabne igre, igra ps4, smart tv, igre psp, logitech miška, vezi nintendo, hp prenosnik

Opomba: Ker je število žičnih krmilnik tipke so omejene, so nekatere igre ni enostavno igrati.Priporočljivo je, da kupite brezžični krmilnik. --------------------------------------------------------

Super konzolo x pro sprejetjem nadgrajeno S905X čip, Bolje GPU in CPU, boljšo obdelavo učinek in jasnejšo sliko.Brez okvirja, Brez okvirja spusti.Vnaprej nameščen 50000+ klasičnih iger: od Atari za PSP.To podpore preklop med Emuelec in Android sistem,Podporo, TV, Filme in pregledovanje informacij na spletu za YouTube,Google in Facebook.in nalaganje aplikacij.in konzole podporo KODI, lahko uporabniki igrajo plačani video in avdio brezplačno.

GP430 retro posnemanje ročni konzoli.Z 4.3 palčni IPS zaslon in ga poganja Raspberry Pi CM3 Lite to je precej neverjetno ročno.Zgrajena v 15000+ igre iz N64, PSP, Dreamcast, GBA in več,podpora Wifi/mini HDMI 4K/Parno Povezavo/KODI/Online TV medio funkcijo.

-------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------

Pozornost Gamelist

64GB Z 33336 Igre: https://drive.google.com/file/d/1Yfvm_Eb6LiNVnY3r-Rd2S8ytyYQlK2Lw/view?usp=sharing 128 Z 41485 Igre: https://drive.google.com/file/d/1FHihjc80xyC6nSjmWgkGIalfts0LTutg/view?usp=sharing

--------------------------------------------------------

WIFI, TV, Igralno Konzolo z 50000 KODI Igre Za PSP/DC/PS1 4K HD Ven

super konzolo X-Stick že vsebuje 50000+ skupaj iger 50+ emulators: od Atari za PSP.Pakirani z vsako klasičen retro igre, ki si jih lahko zamislite, naše retro igralno konzolo popolnoma posnema PSP/DC/N64/GU konzole, res vas popelje nazaj v retro era, in spoznal, odlična kombinacija in razmnoževanje klasičen retro igre konzole.

--------------------------------------------------------

Na voljo v Multible jezikov Podpira več jezikov, vključno z angleščina, francoščina, Japonščina, španščina, korejski, in še več.

--------------------------------------------------------

Prednaložena 50000+ Retro Igre, ki so Vnaprej nameščeni 50000+ klasičnih iger(no repeat), 50+ emulators(no repeat),odlično podporo PSP/ N64/ GU/ DC/ PS1 itd velike igre,ki ne zamrzne na vse, ne spusti okvirji.Tako veliko klasičnih iger, lahko igrate, kot želite,Igri retro igre,Športne,Gasilske, Scenarij, igra in več,potem lahko dodate igre, ki so vam všeč.

--------------------------------------------------------

Podpora Ultra HDMI 4K/Izhod AV, Da je TV-Polje funtion, lahko gledam TV in filmov na spletu izkušnje zabave za domači kino.AV in kablom HDMI 4K Ven,podporo priključite super retro igralno konzolo na TELEVIZOR,projektor in druge naprave,HD ven kakovosti: 1080P / 720P.

-------------------------------------------------------- Sprejetje nadgrajeno S905X čip, Bolje GPU in CPU, boljšo obdelavo učinek in jasnejšo sliko.Brez okvirja, Brez okvirja spusti. 1.5 GHz, 4 core 64-bit CPU in MaliTM-450 GPU 4 jedro,1G + 8G pomnilnika,ki je močnejša od S905M in se lahko bolje za podporo velike igre.

--------------------------------------------------------

Android in Emuelect Sistema v enem TV-sistem (sistema Android) in sistem igre(Emuelect system), ki so združena v en.Lahko nadgradnjo sistema Android in Emuelect sistem v vsakem trenutku.Preklapljanje med dvojno sistemi v vsakem trenutku Podpora KODI,ki je najmočnejši prost predvajalnik videa, lahko Uporabniki igrajo plačani video in avdio brezplačno.Opomba: priporočljivo je, da si ne nadgradnjo sistema Android, ki bodo vplivale na sistem igre.

--------------------------------------------------------

Android Sistem 7.1,Prenesete app TV-sistem(sistema Android) 7.1, podporo za nadgradnjo, podporo za uporabo YouTube, Google in druge aplikacije, podpora prenesete različne aplikacije in igre Android.

--------------------------------------------------------

Podpora Omrežja Download Igre Podporo omrežja/wifi povezave,lahko dodate klasičnih iger si je želel,Igri retro igre,Športne,Gasilske,Scenaria igre in še več.in prav tako lahko priključite na TV in projektor za boljše igralne izkušnje preko LAN/WIFI.

--------------------------------------------------------

Podpira Več igralcev, da Igrajo na TV za podporo 1-5 igralcev,lahko pustite vašo družino in prijatelji pridružite se igra skupaj in izkušnje, veselje, igro skupaj.S pomočjo TV-izhod, da igrajo na štiri-predvajalnik način igre, tako da igranje, ki je bolj razburljivo! !

--------------------------------------------------------

2.4 G Brezžični Krmilnik Mature 2.4 G brezžična tehnologija za prenos, daljinski upravljalnik 10m brez zakasnitve, brez sevanja, in občutek za človekovo oblikovanje.

Poreklo CN(Izvora)
Jezik Podpora 20+ jezik
Funkcija 12 Podpora KODI
Sistem Sistema Android in Emueclc sistema, v eni
Funkcija 1 Wifi video igra konzola
Funkcija 10 Za PS1/N64/SLO/GLOBE/SNES/PSP...
Certificiranje NOBEN
Funkcija 13 Podpora Projektor Izhod
Tip Vtiča EU Plug
Igre Prednaložena 50000+ igre
funkcija 3 4K HD TV video igra konzola
funkcija 8 tv konzole za video igre
Funkcija 2 Podpora uporabnik, če želite dodati nove igre
Funkcija 11 TV Okno Funkcija
Blagovna Znamka KINHANK
Funkcija 4 Samo plug and play
funkcija 6 Mini TV, Igralno Konzolo Ročni
funkcije 7 Retro igre konzole
Funkcija 9 HD Video Igra Konzola
Emulators Vnaprej nameščen 50+ emulators
Paket Da,
Številka Modela Super Konzolo X-Stick
funkcija 5 Ročni Igralci
Igralci Podpora 4 Igralci

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni