Kuhar Plašč Kostum Hrana, Storitve Restavracij Kuhinja Enotno Moški Ženske Kuhamo Oblačila Z Dolgimi Rokavi Gostinstvo Hotel Pekarna Kombinezon

Nov izdelek

€5.75

€8.21

-29 %

Na zalogi

Oznake:

plašč kuhar, predpasnik mesar, cocoon suknjič 5xl, kuhar tshirt, črna kuhar majica, kuhar telovnik, kuhar hlače moški, zlo lase band, kuhar jakna ženske, enotna natakar

Nasveti------

Dragi kupec, sem zelo vesel, da lahko pridejo do naše trgovine.Naše podjetje je specializirano za izdelavo dela uniforme in lahko tudi OEM.Če potrebujete večje količine nakupa ali trgovini, nas kontaktirajte na spletu kupca storitev, lahko pa pustite sporočilo na spletu.Kar morate storiti pošiljko, lahko nudimo vam z informacijami, naši izdelki so na zalogi, vas prosimo, vedite, da nakup!Želim vam srečno življenje in srečno nakupovanje!

Opomnite------

ŠT.1 Smo lahko vezenje ali tisk glede na vaše zahteve.

ŠT.2 Prosimo, pošljite nam HD logo, bomo poslali učinek grafikon za potrditev.

ŠT.3 po Meri LOGO zahteva dodatno prilagajanje pristojbine.Prosimo, obrnite na naši spletni servis za posebne pristojbine.

ŠT.4 Če ste stare stranke, prosimo, pošljite nam LOGOTIP neposredno, vas prosimo, kliknite po meri pristojbina povezavo za plačilo po meri pristojbina.

Kategorija: Kuhar enotna

Barva: Bela, Črna, Modra, Rdeča

Velikost: M-4XL

Tkanina: 65%Poliester+35%Bombaž

Primeren za: Hotel, Restavracije, Kuhinja

NAŠE SEVICE---- lahko klepetate z nami za vsa vprašanja preko Trgovine Manager,vam bomo odgovorili takoj,če ne bomo spletu.prosimo, e-mail,bomo dobili nazaj s v 24 urah.

PLAČILO---- Trenutno lahko plačila z visa,MasterCard,Western Union,Qiwi in Bančno nakazilo.več možnosti plačila bodo na voljo na Orgon.si v prihodnosti.

DOSTAVA---- Običajno nudimo Brezplačno dostavo preko Kitajske Post Air Mail.Kupci iz drugih cuntries,če bi velika naročila ali ugent naročila,prosimo, kontaktirajte nas za express dostava pred plačilom.

NAŠE SEVICE---- lahko klepetate z nami za vsa vprašanja preko Trgovine Manager,vam bomo odgovorili takoj,če ne bomo spletu.prosimo, e-mail,bomo dobili nazaj s v 24 urah.

VRNITEV & EXCHANGE---- Vsi naši elementi bodo preverjeni in pakirani v dobrem stanju, preden odpremo,če za vse reson niste zadovoljni o elementu,se lahko vrnete na to, da nas je v prvotnem stanju v roku 7 dni od prejema za vračilo ali zamenjavo.Preden vrnete izdelek,se obrnite na nas sovražnik podrobne vrniti izmenjavo navodila.Povrnili vam bomo vam po prejemu vrnjene artikle.Kupec bo plačal za ladijskega stroškov za vračanje predmetov.

Postavka Vrsta Kuhar Jakne
Rokav Slog Dolg Rokav
Sezona Pomlad, Poletje, Jesen, Zima
Ki se uporablja za široko porabo Catering, Restavracija, Hotel, Pekarna
Vrsta Tkanine Broadcloth
Uporabite za Kuhar, Natakar, Natakarica
Feature2 Vezenje
Blagovna Znamka TIUMIU
Feature1 Poševna Ovratnik
Številka Modela SCC049
Velikost M, L, XL, 2XL, 3XL,4XL
Sestava Materiala 35%Bombaž, 65%Poliester
Material Poliester
barve Bela, Črna, Modra, Rdeča
Package Vključeni 1 Pc Kuhar Jakna
Spol MOŠKI

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni