VENKY Silikonski Sonic Ščetka za Čiščenje Por, Električni Obraza Čistilo Obraza Massager za Nego Kože, Kozmetični pena za Čiščenje Obraza Spa

Nov izdelek

€7.55

€13.73

-45 %

Na zalogi

Oznake:

obraza parnik, vacum obraza masaža orodje, čopič spa spin, vroče spa, SPA, samorog ličila krtačo, čistilo, oclean sonic krtačo glavo, skincar, jež sonic, obraza machin

3 V 1 DESIGN

Prihajajo s 3 zamenljive čiščenje glav, 2 koži prijaznega silikona ščetko glavo za obe masaža obraza in čiščenje, 1 Dupont mehko in fino ščetko glavo temeljito očisti pore kože.

VEČ FUNKCIJ

To obrazno čistilno krtačo lahko ne samo, da lahko absorbirajo vse umazanije, ostankov kozmetični, mazilo iz kože, ampak tudi masaža obraza, da blaži bolečine v mišicah, pospešujejo prekrvavitev, odpre pore, in pomoč, ki vodi v losjon in obrazno kremo.

4 ORODJE ZA PRILAGODITEV

Pritisnite in držite tipko za 2 sekundi za vklop / izklop "1. orodja" pozitivno nizki hitrosti načinu čiščenja "2. prestavi" pozitivno visoke hitrosti načinu čiščenja "3. prestavi" reverse nizki hitrosti načinu čiščenja "4. prestavi" reverse visoke hitrosti načinu čiščenja

UPORABNIKOM PRIJAZNO ZASNOVO

Pozoren shranjevanje, ki je osnova za prihranek prostora ter organizirane uporabo, USB polnilne design v kompakten in lahek velikost zagotavlja brezžično uporabo kjerkoli in kadarkoli.

ERGONOMSKA OBLIKA

Ergonomska ročaj se gladko prilega v dlan roke, enostaven za izvedbo in uporabo.Narejen iz odličnih materialov za trajnost, trmast ABS lupine struktura omogoča več vzdržati spusti in trka.

ZA CELOTNO TELO, NEPREMOČLJIVA

Celotno telo je vodoodporna in se lahko uporablja v kopel.

DOLGO DURABLITY

Zmogljiva baterija za ponovno polnjenje zagotavlja odličen čas pripravljenosti do 2,5 ur neprekinjeno za eno polno baterijo 5 ur.

NAVODILA

O Plačilu

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI 2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila. 3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O Shippment

1) Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 5 delovni dan, DOSTAVA po celem SVETU(Razen nekaterih državah in APO/FPO). 2)Stranka ne bo jasno, s dostava pravočasnost, bomo poskrbeli najhitrejši express, ki temelji na vaš naslov, čas poštnine določi prevoznik, prosimo, bodite potrpežljivi, preden vaš element prišel. 3) Pošiljka se lahko odloži med prazniki in vikendi. 4) Prosimo, da nas kontaktirate, če je vaš element ni prišel po 45 dneh.

O Povratne Informacije

1), Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, pustite nas 5 zvezdic in pozitivne povratne informacije. 2) Če ste nezadovoljni s ničesar o naših izdelkov, da bi bilo koristno za vas, da nas kontaktirate, preden pustite nas negativno oceno, veseli smo, da vam na vse storitve, da vsaka stranka zadovoljna.

Feature8 električni obraz čistilo
Feature9 obraz ščetka za čiščenje
Feature3 Čistilo
Feature1 Enostaven za prevoz
Feature4 Čiščenje Obraza
Blago Certifikat Kakovosti CCC
Feature6 silikonski čopič
Poreklo CN(Izvora)
Feature10 Čiščenje Kože
Funkcija Vibracijsko Masažo
Feature5 Zmanjšanje in brisanje fine linije & ogrcev.
Feature2 Obnovitev mehko in gladko kožo.
Feature7 Za ponovno polnjenje
Material ABS
Standardna Napetost 220V
Vir Napajanja električni
Proizvodni proces, Stroj, Ki
kraj izvora Kitajska
Vrsta Obraz Pranje Krtačo
Blagovna Znamka VENKY

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni