Nov Prihod Lepe 18Kt Rumeno Zlato Naravnih Ruby Obroč Ovalne 4x6mm Naravni Diamant Poročni Nakit WU291E

Nov izdelek

€404.45

Na zalogi

Oznake:

jewelri, peking university, zlato ovalne obroč, diamant prstan, diamantni prstan, 18k obroč, 18k zlato obroč ženska, AMUMIU, au750 zlato verigo, rubi kamna

Trdna 18kt Rumeno Zlato Diamond & Naravnih Rudy Obroč

Diamanti: Naravni Diamanti

Karat Teža: 0.21 ct

Cut: Krog

Jasnost: SI

Barva: G-H

Rdeča Budy: Pristnega Naravnega (ogrevani)

Karat Teža:0.6 ct

Cut: oval (4X6mm)

Jasnost: Zelo Dobra

Kovina Tip: Trdna 18kt Zlato-Rumena

Zlato Teža (g): 2.1 g

Slog: Diamant, Rubin obroč

Prstan Velikost: NAS 6.5 ; UK M

Storitve Za Stranke:

Ponujamo široko paleto storitev za vsak predmet.Prosimo, navedite vaše potrebe po nakupu ali na koncu dražbe, in poslali vam bomo posodobljeno račun.

1) Ring Ponovno velikost: prosimo, navedite, katere koli velikosti, med velikost 5 do 9 .Doplačilo v višini 10 evrov bo dodana.

2) Oblikovanje Sprememba : Vse semi-okovje se lahko spremeni tako, da se prilega določeno velikost/oblika center kamen.Prosim, pošljite mi velikost/oblika, ki si jo iščete, in bom z veseljem vam ponudbo.Opomba vse design spremembe bo zahtevalo dodaten teden do konca.

3) Diamond & Kovinski Nadgradnjo : Vsi diamanti uporabljajo v nastavitvah je mogoče nadgraditi na polno, cut, VS/VVS jasnost.Kovinski nadgradnjo na 18K Bela/Rumena/Rose gold je prav tako na voljo na zahtevo.Nudimo tudi likovnost modela za najbolj nastavitve.Prosim, vas prosimo, da stik z mano, če ste zainteresirani za to storitev.

4) Načrt Razmnoževanje : Če želite modela, ki je trenutno ni na voljo v moji trgovini, bom z veseljem sodeloval z vami ponoviti.Zagotavljamo vam, izdelave, ki bo enaka za vse elemente, ki jih vidite v naši trgovini.

5) Montaža Storitve: nudimo brezplačno montažo storitve za vse stvari, kupljene v moji trgovini.Prosim, da me kontaktirate, da poskrbi varno dostavo vašega gem kamen.Moj zlatar ima več kot 10 let izkušenj pri ravnanju z gem kamni.

Dostava

Dostava v ZDA, CA, AU, EVRO je brezplačno prek Express Mail Service (EMS), in ponavadi traja od 5-7 dni od odpreme, da dosežejo najbolj destinacij.

Če potrebujete element prej, mi lahko ladja prek FEDEX.Dodatnih stroškov ladijskega bodo nastali.

NADOMESTILO politike

Nudimo 30-dnevni Denar Nazaj za vse proizvode, ki se prodajajo.Če ne boste zadovoljni z vašo postavke iz katerega koli razloga, vam bomo vprašanje polno nadomestilo zmanjšano za stroške dostave izdelka do kupca.Mi NE zaračuna, obnavljanje pristojbina!Vsi naslednji pogoji morajo biti izpolnjeni, tako da boste prejeli polno vračilo: Element, ki mora biti v svoje prvotno stanje, ki ne kažejo znakov obrabe, škode, ali izmenično.Vsi originalni dodatki dobavi mora vrniti.V primeru napak našel, le tovarniške napake so sprejete kot razlog za vrnitev.Brez nadomestila je podana, če je okvara, ki je posledica napačne uporabe kupcev.Postavka vrnil morajo biti poslani v roku 30 dni od prejema le-te.Kupec je odgovoren za stroške dostave to nas.Povratni prevoz metode za prednostno pošto ali register pošte, Št Fedex.UPS.Carinska deklaracija manj kot 20 evrov za vrednost.Če ne, kupec bi moral biti odgovoren za kakršno koli vprašanje.Če vračate po meri element (spreminjanje velikosti, oblikovanja spremembo ali oblikovanje razmnoževanje), $30 pristojbina se odštejejo od vračila.

Srečno & Vesel Ponudbe!!

Številka Modela WU291E
Fine ali Moda Fine
Postavka Vrsta Obroči
CertificateType NOBEN
Slog Trendy
Cut Ovalni 4X6mm
Strani Kamna Diamond
Blagovna Znamka lanmi
Kovine Tipa Belo Zlato
kraj izvora Guandong, Kitajske (Celinska)
Spol ŽENSKE
Nastavitev Vrste Vile Nastavitev
Priložnosti Stranka
Kovinskega Žiga 18k
Obliko\vzorec KRŠKO
Glavni Kamen Ruby
Obroči Tip Poroko Pasovih

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni