Retinol Proti Staranju Krema Čista Hialuronska Kislina Matrixyl Polž krema 50 ml

Nov izdelek

€14.71

€16.34

-9 %

Na zalogi

Oznake:

retinol serum, 50 ml, retinol, za obraz retinol, retinol serum, usnje tekoča popravila, hehu jifu, breylee krema za oči, 30 ml retinol (vitamin 25, čistilo pene, proti prhljaju šampon

Retinol Proti Staranju Krema Čista Hialuronska Kislina Matrixyl Polž Krema 50 ml

OBRAZ, KREMA za KONCENTRAT RETINOL POLŽ HIALURONSKA KISLINA MATRIXYL 100 ml

Stop, ki iščejo najboljše proti gubam za obraz, krema in varno nezadovoljstvo, ki iščejo vaše skrivno orožje zoper staranje kože.Smo predstavljajo si visoke kakovosti zgoščeni RETINOL za nego obraza, ki se lahko glede na visoko koncu kozmetike.

Dobili vašo kožo obnavlja in žareče z mladosten videz s tem močno obraz kremo.Oblikovana in infused z močnimi anti staranja sestavine, ta krema se osredotoči zagotavlja intenzivno vlaženje, hitra dvigala, in vitalnost dolgočasno, staranje kože.Krema je izdelana z naravno, visoko učinkovito organskih sestavin, brez stranskih učinkov.

PREDNOSTI:

*Povečuje kožne celice prihodek od prodaje in spodbuja Proizvodnjo KOLAGENA

*Z redno uporabo boste videli napredek drobnih gubic, gub, teksturo kože in tone

*Daje vam instant mladosten videz

*Globoko hidrati suho, žejen kožo

*Plumps in podjetja

*Izboljšuje elastičnost kože in ohranja dragoceno vlago v koži, zmanjšuje fine linije, ki jih povzročajo dehidracijo

AKTIVNE SESTAVINE:

*Polž izvleček – znano po svoji regenerativne in poškodovanega tkiva povračilne ukrepe, aluminijevi hidrati kožo v globino, zmanjšuje gube , evens tan, in povečuje proizvodnjo kolagena in elastina, povrne sijaj in svežino kože.Bori oksidativno delovanje prostih radikalov, ki so eden od glavnih vzrokov za staranje kože.

*Hialuronska Kislina Hialuronska kislina je vrhunsko kozmetičnih sestavin, ki povečuje vlago kože zadrževanje in krepi kožo ovire.Da rezultati v gladko in nabrekli kože . *Matrixyl zadnje generacije peptid, ki deluje kot Hialuronska Kislina ali Kolagena vbrizgavanje.Pomaga izpolniti naše sanje - vidno bolj gladka in nabrekli kože. *Retinol – pomaga preoblikovati svoje kože, v sijoča, čvrsta in gladka, kot je signalov telesa, da proizvajajo več KOLAGENA.

Kako Uporabljati: nanesite majhno količino kreme vsako jutro in večer.

Rezultati z redno uporabo: bolj gladko, nabrekli kožo z ključnega pomena, mladosten videz in celo complexi

Postavka Vrsta Set
Spol Unisex
Uporaba Obraz

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni