FANCET Ženske Poletje, Sonce Klobuk Vizir Perilo Vedro Kape Packable Široko Roba UPF50+ UB Skp Windproof Brado Moda 89033

Nov izdelek

€13.86

Na zalogi

Oznake:

človek izpuščaj stražar, chapeu ribič, sunhat ženske, črni klobuk slame, bucket pokrivalo ženske, antilop vizir skp, svetu, panamski klobuk, chaleco femininos, trava klobuk, morje, sonce klobuk

Velikost : Best fit 56-59 cm 22"-23.2" 7 - 7 3/8,z elastičnim trakom na hrbtni strani za topel fit.(nikoli ne prekratek) .Tkanina :54%perilo/46%bombaž; Obloge:18%bombaž/82%poliester.Dihanje in udobno.UPF50+ Zaščita pred Soncem : minilo UPF 50+ test, bi blok 97.5% ali več sonca, UV žarki,3.6" široko roba zagotavlja popolno sonce, senco za vaš obraz in vrat.Rollable : packable za hojo,vrtnarjenjem,pohodništvo,potovanje,križarjenje ali plažo počitnice.Snemljiv trak za pod brado : nastavljiv za varno fit; ne bo odpihnilo, ko postane vetrovno tudi za majhno glavo.Shapable : ima tanke žice okoli platišča, ki pomaga ohraniti obliko; Robna bi se lahko obrnil, ko želite.Priložnosti :velik packable sun pokrivalo za poletje in pomlad počitnice.Vsestranski outdoor klobuk, ki je kot nalašč za plaži, počitnice, safari, vrtnarjenje, pohodništvo ali samo iz nakupovanje klobuki.V bowknot design dodaja več moda in ženskosti.Pranje navodilo :Ročno pranje s hladno vodo; ali spot čista.Siggi® :Siggi, 10 let mladi blagovne znamke v klobuki' področju, je bila zelo priljubljena za svojo edinstveno zasnovo in premium kakovosti v svetovni trg.Kot uradni partner SWAROVSKI,Cik-cak,itd, ki smo jih ustvarili različne klasične modele, ki so zelo priporočljivo v Severno Ameriko in Evropo trgu.Zdaj smo načrt za izvajanje naše klasične klobuki Orgon.si trgu,in upam, da ti fantje bi radi njih.

Plačilo:

1. Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor, DEPOZITNI

2. če želite, da bi veliko miru, prosimo, obrnite na nas, preden končate plačilo, kot smo lahko dam več za popust.

3. Nasvet: Orgon.si treba 12-24 ur, da preverite, ali vaše plačilo, prosimo, bodite potrpežljivi.

4. Včasih, če se odločite za plačilo preko bančnega nakazila, banka pa treba 3-5 woring dni za potrditev.(na primer, nekateri Brazilija "Boleto" ).

Če vaše plačilo potrjen, bomo poslali in1 - 3 dni.

5. Če imate kakršne koli težave, o plačilu, prosimo, pošljite e-pošto na nas ali Orgon.si prositi za pomoč.Hvala, ker ste.

Dostava:

1. Dostava po celem svetu (Razen nekaterih državah in AP0/FP0)

2. Večina držav, ki so Brezplačno dostavo iz Kitajske preko ePacket ali POS Malezija .Ko smo ladje artiklov, smo vam z številko za sledenje.

Na splošno stranke iz Evrope, Severne Amerike, Rusije , Avstralije in Azije, lahko prejmete izdelke v 7-25 dni.Stranke iz Južne Amerike , kot so Argentina

in Brazilijo, lahko prejmete izdelke v 20-60 dni.Če nekaj nesreč se je zgodilo, to lahko traja več kot 60 dni, prosimo, počakajte potrpežljivo, vendar je to redko.

3. Naročila se obdelujejo v obljubljeno času, ko je plačilo za preverjanje.

4. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se Mora Ujemati vaš naslov za dostavo.

5. Ser v led Tr a nsit Čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.

Naš cilj je strankino zadovoljstvo!

7. Ruski kupci, prosimo, morajo vsebovati ime in priimek in popolni naslov.

Belorusija in U k raine kupci, prosimo, navedite polno ime bo bolje za po meri potrditev.

8. Nismo odgovorni za kakršno koli DDV, carine in davki, in uvoznih dajatev, ki se pojavljajo v Kupce državi.Teh davkov in dajatev, ki se razlikujejo glede na pravila različnih držav in

morajo biti plačani izključno s strani kupca .Naša cena je brez vseh davkov in dajatev.

9. če potrebujete tem, da je nujno, prosimo, izberite DHL, Fedex, UPS ali drugih Izrecnih kot način dostave.Prosimo, kontaktirajte nas za najboljšo ceno.Hvala, ker ste.

Vrnitev & Vračilo:

1. Vsi naši elementi so preverjene in pakirani v dobrem stanju, preden dostava.Če ne boste 100% zadovoljni s kakovostjo vašega nakupa, od SIGGI, ga lahko vrnete elemente

v roku 7 dni od dostavljeno datum.

Zahtevo: Preden storite ničesar, se obrnite na nas prvič.Predmeti, ki jih prejmete nepoškodovano, sellable in v originalni paket z etiketo.Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača kupec.

2. Prosimo, predložite dokazilo, video ali fotografije, če se proizvodi so problemom kakovosti po prejemu pošiljke v roku 7 dni, lahko nudimo popolno ali delno nadomestilo po potrditvi težave.

Vendar prosimo, da podpira plačati za tovorni pošiljanje nazaj, bomo nosi ponovno pošiljanje tovora.

3. Prosimo, da se vrnete v roku 7 dni po prijavi prejema.Mi bo vračilo v 3-7working dni po tem, ko smo dobili vrnjen paket.

Povratne informacije:

Spol ŽENSKE
Tkanine 54%perilo/46%bombaž
Številka Modela CM89033
Postavka Vrsta Sonce Klobuki
Blagovna Znamka FANCET
barve Bež,Siva,Roza,Mornarice,Črna
Ime Oddelka Za odrasle
Sezona pomlad,poletje
Vzorec Tipa Trdna
Material Perilo
Slog Priložnostne
Obloge 82% Poliester/ 18% Bombaž
Velikost 56~59cm

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni